Free cookie consent management tool by TermsFeed

Microsoft a anunțat săptămâna trecută o serie de caracteristici noi care vor fi disponibile pentru Windows 11. Acestea au început să fie deja accesibile pentru toate Galaxy Books, dar și alte dispozitive Windows 11.

Caracteristici noi Windows 11:

Windows Copilot

Această funcție nouă este un companion alimentat de inteligență artificială care apare ca o bară laterală. Conform companiei, acesta va fi disponibil fără probleme în toate aplicațiile utilizate mai des, acesta făcând diferite lucruri care pot fi foarte utile.

De exemplu, dacă citiți un document, îi puteți cere să facă un rezumat al acestuia. Mai mult, companionul poate să redimensioneze o imagine, să organizeze ferestrele de pe ecran, să redea o melodie și foarte multe altele.

Microsoft Paint

Această actualizare Windows 11 include și o îmbunătățire pentru Paint care oferă o oportunitate complet nouă de editare în aplicație. De acum nu va mai fi nevoie de alte aplicații precum Adobe Photoshop sau Affinity pentru majoritatea sarcinilor de editare a imaginilor.

În plus, noua funcție de Cocreator din Paint oferă posibilitatea de a descrie ceea ce doriți să creați, iar acesta va genera mai multe variante care să se potrivească cerințelor.

Windos 11 Galaxy Book
Sursa fotografiei: Samsung

Ink Anywhere

Windows 11 alimentează multe dispozitive cu ecran tactil care suportă stiloul, precum modelele Galaxy Book Pro 360. Chiar dacă utilizarea stiloului în sistemul de operare a fost limitată, acest lucru urmează să se schimbe cu funcția Ink Anywhere. Aceasta vă permite să scrieți în orice casetă de text din sistemul de operare. Funcția recunoaște apoi ceea ce ați scris și îl convertește în text.

File Explorer redesenat

Microsoft a redesenat multe elemente ale File Explorer cu o interfață modernă, inclusiv acasă, bara de adrese și caseta de căutare. Prin această actualizare a Windows 11 se face mai ușor accesul la fișiere și ajută în același timp și File Explorer să se potrivească mai bine cu restul designului, mărind, de asemenea, miniaturile fișierelor.

Îmbunătățiri Windows Backup

Windows Backup se actualizează și el cu caracteristici noi care vă ajută să transferați datele pe un nou PC. Instrumentul poate aplica acum aceleași setări de sistem pe care le aveți pe PC-ul existent, dar pe un nou dispozitiv.

Galaxy Book 2 Pro actualizare Windows 11
Sursa fotografiei: HardwareZone

Noua aplicație Photos

Photos este una dintre cele mai utilizate aplicații din Windows 11, iar Microsoft o actualizează cu multe caracteristici utile. Una dintre ele este capacitatea aplicației de a estompa fundalul din imagini, făcându-le să arate mai bine. Photos poate chiar să extragă textul dintr-o imagine, la fel ca Android și iOS. O altă caracteristică utilă este că aplicația poate redacta automat și ascunde adresele de e-mail și numerele de telefon din imagini, permițând persoanelor să partajeze acele fotografii fără a dezvălui informații personale.

Mai multe caracteristici

Pe lângă cele menționate mai sus, noua actualizare Windows 11 aduce suport pentru parolele de acces de la Galaxy Books și îmbunătățiri pentru și Snipping Tool, Clipchamp, Notepad, Outlook pentru Windows și Narrator.

Toate aceste schimbări au fost implementate începând cu data de 26 septembrie 2023. Verificați actualizările și bucurați-vă de toate schimbările de design și introducerea de noi caracteristici oferite de ultima actualizare Windows 11.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.