Free cookie consent management tool by TermsFeed

Logitech lansează MX Sound, un sistem audio bluetooth premium pentru birou, cu un sunet compact și design elegant. Acest sistem stereo transformă experiența audio de la birou prin difuzoare de înaltă calitate și un canal reflex amplasat pe spatele boxei pentru o redare impecabilă a muzicii, filmelor și materialelor video. Dispunând de iluminare activă cu comenzi de mișcare, MX Sound oferă capacitatea de a ajusta foarte ușor volumul și a se conecta cu alte dispozitive prin bluetooth.

“Cu MX Sound puteți acum să vă bucurați de un sunet extraordinar într-un produs proiectat să completeze cel mai arătos birou. Acest sistem audio a fost proiectat de la zero pentru a oferi o experiență captivantă indiferent dacă sunetul provine de la calculator, smartphone sau tabletă.”

– a precizat Philippe Depallens, Vice Președinte și Manager General în cadrul Logitech Audio.

Sunet premium și autonomie bună

Noul sistem audio are o putere de 24W, difuzoare superioare și un canal reflex amplasat pe spatele boxei livrând o calitate audio ridicată având un bass care reproduce cu precizie sunetul. Aceasta este o caracteristică unică pe care majoritatea boxelor de această dimensiune nu o pot oferi.

Controlul tactil bazat pe iluminare laterală facilitează ajustarea volumului sau conectarea cu alte dispozitive prin bluetooth. Modul standby se activează automat după 20 de minute de inactivitate, ajutând astfel la conservarea energiei. Dispunând de inele argintii îmbrăcate într-o pânză de calitate superioară, designul elegant arată extraordinar alături de alte accesorii premium de birou de la Logitech, precum tastatura Logitech CRAFT care are un disc cu multiple funționalități pentru proiecte creative, presenter-ul Logitech Spotlight și Logitech MX Master 2S.

Preț și disponibilitate

Noul sistem audio Logitech MX Sound va fi disponibil începând cu sfârșitul lunii septembrie pe logitech.com la prețul recomandat de 100 euro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.