Free cookie consent management tool by TermsFeed

SanDisk a anunțat lansarea unui card de memorie cu capacitatea de 400GB. Acesta este primul card microSD cu o astfel de capacitate lansat pe piață. SanDisk a mai avut o premieră prin lansarea unui card de memorie cu capacitatea de 256GB.

Noul card de memorie este de tip MicroSDXC și este capabil să ofere utilizatorilor viteze superioare de lucru alături de apacitatea sa impresionantă. Acesta poate fi folosit în orice dispozitiv mobil compatibil precum telefoane mobile, tablete, camere foto, laptopuri sau altele capabile să ofere suport pentru o astfel de capacitate de stocare.

Dispozitivul poate ajuta utilizatorii să captureze imagini la rezoluții foarte mari și este capabil să stocheze până la 40 de ore de filmări la rezoluție FullHD. Viteza de transfer poate ajunge până la 100MBps, asta înseamnă aproximativ 1.200 de imagini pe minut. Pe lângă toate acestea, cardul de memorie îndeplinește specificațiile A1 App Performance Class așa că și aplicațiile rulate de pe acesta vor funcționa mult mai rapid.

Cardul de memorie nu este doar robust dar și rezistent la apă, șocuri mecanice, temperatură și chiar la razele X așa că investiția făcută va fi protejată.

“Ne așteptăm ca nevoile de stocare să tot crească cu timpul deoarece utilizatorii cer tot mai multe funcții sofisticate și conținut de calitate pe dispozitivele lor.”

– declară Jeff Janukowicz, Sandisk Research Vice President

Noul card de memorie SanDisk Ultra microSDXC UHS-I de 400GB va fi comercializat cu o garanție de 10 ani alături de un adaptor SD pentru a putea fi folosit ca și un card SD. Acesta va ajunge pe rafturile magazinelor la un preț de aproximativ 250$.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.