Free cookie consent management tool by TermsFeed

Sony a anunțat rezultatele financiare pentru primul trimestru al anului fiscal curent. Veniturile companiei sunt bune iar previziunile sunt pozitive și arată o creștere substanțială ale veniturilor față de anul precedent. Datele oferite de companie ne arată și faptul că vânzările de console PlayStation 4 au fost foarte bune.

Sony susține că a vândut nu mai puțin de 3,3 milioane de unități PlayStation 4 în ultimul trimestru al anului ducând vânzările totale până la 63,3 milioane de unități de la lansarea din 2013. Vânzările au crescut cu 5,4% iar acestea se datorează produselor populare precum PlayStation VR, PlayStation 4 dar și vânzărilor de software ale celor două platforme.

Sony PlayStation 4

Consola PlayStation 4 este disponibilă și în magazinele online de la noi din țară unde se bucură de vânzări foarte bune. O puteți găsi în mai multe versiuni sau pachete: o versiune PlayStation 4 Pro, în pachete speciale cu două controllere sau într-o versiune cu dublu spațiu de stocare.

Specificații tehnice

Consola PlayStation 4 folosește un procesor personalizat AMD Jaguar cu opt nuclee și grafică performantă AMD Radeon capabilă să facă față celor mai solicitante jocuri disponibile alături de 8GB memorie de tip GDDR5 și 500GB sau 1TB spațiu de stocare HDD.

Opțiunile de conectivitate includ un port de mare viteză USB 3.1, port LAN, Wi-Fi 802.11 b/g/n/ac dual-band, Bluetooth 4.0, ieșire AV, port HDMI, ieșire audio optică digitală și dispune de o unitate optică pentru citirea DVD-urilor sau a discurilor Blu-Ray.

Versiunea PlayStation 4 Pro oferă suport 4K, HDR, are 1TB spațiu de stocare, trei porturi USB 3.1, Wi-Fi dual-band, grafică cu performanțe duble față de modelul de bază și un procesor cu o frecvență de lucru mai mare. Versiunea PS4 lansată în 2013 folosește porturi USB 3.0, Bluetooth 2.1 și Wi-Fi single-band.

Preț și disponibilitate

La eMag puteți găsi mai multe versiuni și pachete pentru consola de gaming PlayStation 4 de la Sony. Prețurile încep de la 1.300 de lei pentru versiunea cu 500GB spațiu de stocare și un controller și poate ajunge la 1.800 de lei dacă doriți două controllere și 1TB spațiu de stocare.

Vizitați site-ul magazinului online eMag pentru mai multe detalii sau pentru alte oferte disponibile.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.