Free cookie consent management tool by TermsFeed

Taxify anunță astăzi parteneriatul strategic cu DiDi, cea mai mare aplicație de acest tip din întreaga lume. Prin acest parteneriat, DiDi Chuxing va investi și va colabora cu Taxify pentru a sprijini creșterea și dezvoltarea aplicației în diverse țări.

”Taxify va beneficia de acest parteneriat pentru a-și întări poziția în orașele din Europa și Africa. Considerăm că DiDi este cel mai bun partener pentru a ne putea ajuta să devenim cea mai populară și eficientă opțiune din Europa și Africa.”

– Markus Villig, fondator și CEO Taxify

Lansată în Estonia în 2013, Taxify este compania care are cea mai rapidă creștere în acest domeniu din Europa și Africa, conectând șoferi parteneri privați și taxiuri cu peste 2,5 milioane de utilizatori din 18 țări, inclusiv România, Țările Baltice, Africa de Sud, Nigeria, Kenya sau Mexic. În Romania, aplicația este disponibilă pe sistemele iOS și Android și colaborează numai cu șoferi parteneri privați.

”Taxify oferă servicii de mobilitate inovatoare și de înaltă calitate în orașele în care este disponibilă. Ne luăm un angajament ferm de a valorifica puterea tehnologiei pentru a satisface nevoile utilizatorilor și a revitaliza industria tradițională a transportului. Cred că acest parteneriat va contribui la dezvoltarea legăturilor între orașele din Asia, Europa și Africa pentru în scopul mobilității inteligente.”

– Will Cheng Wei, fondator și CEO DiDi Chuxing

Dezvoltând și tehnologii de inteligență artificială, DiDi oferă o gamă extinsă de servicii de mobilitate utilizată de peste 400 de milioane de utilizatori din peste 400 de orașe. Pe lângă oferirea posibilității de a câștiga un venit suplimentar în urma unui program 100% flexibil, DiDi folosește tehnologiile și capacitățile de inteligență artificială pentru a ajuta orașele să-și dezvolte soluții de mobilitate sustenabile.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.