Free cookie consent management tool by TermsFeed

VLC este unul dintre cele mai populare player video din lume atunci când discutăm de sistemele de operare Windows sau Linux și se pare că și Android. Sistemul de operare Android rulează în peste 2 miliarde de dispozitive din întreaga lume așa că nu este nici o surpriză când o aplicație este instalată în peste 100 de milioane de dispozitive.

VLC pentru Android câștigă popularitate și tocmai a atins pragul de 100 de milioane de instalări. Numărătoare instalărilor este făcută per dispozitiv, nu per utilizator așa că dacă folosiți această aplicație, ați contribuit la creșterea popularității acesteia.

Chiar dacă numărul de dispozitive pe care a fost instalată aplicația pare unul mare, VLC pentru Android nu este cea mai populară aplicație din categoria sa. Cel mai popular player video utilizat pe dispozitivele Android rămâne bine-cunoscutul MX Player dar VLC urmează după acesta.

Versiunea playerului VLC pentru Android nu este la fel de matură ca și competiția dar compania face progrese cu dezvoltarea acesteia. Aplicația este disponibilă gratuit în magazinul Play Store și o poți descărca de acolo oricând.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.