Asus este o companie foarte importantă pe piața telefoanelor mobile de top și nu numai iar explozia de modele dedicate bugetelor restrânse a făcut din companie un jucător și mai important.

Asus a lansat în trecut telefoane care au ajuns populare, chiar dacă popularitatea s-a lăsat așteptată. Compania a așteptat prea mult ca modelul ZenFone 3 să se bucure de succesul sperat dar până la urmă totul a decurs așa cum a trebuit.

Noul model de top, Asus ZenFone 4 va fi lansat oficial luna aceasta în cadrul unui eveniment dedicat.

Viitorul smartphone este gata să ajungă la public și va fi lansat în cadrul unui eveniment organizat în Pasay, Philippines pe 19 August. Dacă ne luăm din imaginea oferită de Asus pentru promovarea lansării, ne putem aștepta ca viitorul model să folosească un sistem dual pentru camera foto principală.

Zvonuri sunt destule iar acestea vorbesc despre un viitor model ZenFone 4 Pro care va fi lansat în curând iar specificațiile sale includ un sistem dual pentru camera foto principală. Alte informații sugerează faptul că modelul Pro va avea 6GB capacitate a memoriei RAM, va folosi procesorul de top Qualcomm Snapdragon 835 și va avea 64GB spațiu intern de stocare alături de un slot microSD și sistem de operare Android 7.1.1 Nougat.

În Rusia este deja disponibil modelul ZenFone 4 Max dar putem spera că Asus ne va surprinde și ne va oferi un model cu specificații tehnice de top, un smartphone gata să atragă foarte mulți clienți.

O să revin de îndată ce o să fie disponibile mai multe informații.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.