Cyanogen OS 13.0 (COS 13), versiunea cu numărul ZNH0EAS26M a început să ajungă pe dispozitivele OnePlus One și oferă utilizatorilor Android 6.0.1 Marshmallow. Actualizarea se face în mod gradual, ca de obicei, iar asta înseamnă că nu va ajunge în același timp la toți utilizatorii.

Cyanogen OS 13.0 este o versiune personalizată a sistemului de operare Android 6.0 Marshmallow dezvoltată de compania independentă Cyanogen și oferă utilizatorilor mai multe noutăți disponibile atât în versiunea originală Android cât și multe altele dezvoltate de Cyanogen.

Printre noutățile noii versiuni amintim de:

  • modul Doze care poate crește durata de viață a bateriei prin punerea dispozitivului într-un mode de hibernare atunci când nu este folosit;
  • controlul permisiunilor alături de Privacy Guard;
  • App Standby care selectează aplicațiile care nu au fost folosite recent și le pune în sleep mode pentru a nu mai consuma energie;
  • pentru a lansa aplicația camerei foto este necesar să apăsați de două ori butonul power dar și alte funcții.

Pe lângă mai multe noutăți, actualizare include și mai multe îmbunătățiri pentru creșterea stabilității sau a performanței. Mai multe informații despre noua actualizare puteți afla de pe Forumul OnePlus.

Suntem nerăbdători să aducem Cyanogen OS 13.0 tuturor utilizatorilor din lume care dețin un dispozitiv OnePlus One.

–  a spus echipa Cyanogen într-un articol pe blog.
Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.