Free cookie consent management tool by TermsFeed

Mozilla a lansat luna aceasta o nouă versiune a popularului browser Firefox. Noul Mozilla Firefox Quantum (sau Firefox 57) reprezintă o reîmprospătare a browserului Firefox care promite să îmbunătățească experiența de navigare pe internet a utilizatorilor.

Firefox Quantum este o actualizare majoră față de versiunile anterioare ale acestui browser. Mozilla a adus mai multe îmbunătățiri ale interfeței oferind utilizatorilor un aspect cu totul nou. Pe lângă noul aspect, Firefox 57 oferă o performanță cu mult îmbunătățită față de versiunile anterioare ale browserului. Mozilla susține că Firefox 57 este de două ori mai rapid față de versiunile anterioare ale browser-ului.

Tehnologii noi și viteze superioare

Echipa de dezvoltare a rezolvat nu mai puțin de 369 de probleme legate de performanțele browser-ului așa că noul Firefox oferă viteze superioare de navigare pe internet și oferă o mai bună experiență pe timpul rulării acestuia. Noua versiune folosește un nou motor CSS denumit Quantum CSS, motor care îmbunătățește folosirea stilurilor de către browser.

Performanțe Firefox Quantum

Probabil știți deja că Mozilla a achiziționat Pocket, popularul serviciu online folosit pentru salvarea link-urilor. Dacă v-ați decis că încercați noua versiune a browser-ului Firefox atunci a-ți observat deja integrarea serviciului Pocket în funcțiile de bază ale Firefox 57. Pe lângă serviciul Pocket, Firefox oferă utilizatorilor și o opțiune pentru a face capturi de ecran pentru site-uri dar și un nou mod avansat pentru salvarea și administrarea link-urilor favorite.

Mozilla susține că Firefox Quantum rulează mult mai rapid față de rivalul Google Chrome consumând, în același timp, cu până la 30% mai puțină memorie RAM iar asta se datorează îmbunătățitilor aduse performanțelor de către echipa de dezvoltare.

Descarcă Mozilla Firefox 57

Noul browser Firefox Quantum este disponibil pentru dispozitvele Android, iOS, Linux, MacOS și Windows. Poți descărca Firefox 57 gratuit de pe mozilla.org.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.