Free cookie consent management tool by TermsFeed

Potrivit informațiilor obținute de The Economic Times , Guvernul Indiei și Ministerul Electronicei și Tehnologiei Informației intenționează să dezvolte un sistem de operare intern pentru smartphone-uri care va rivaliza cu sistemele de operare Android și iOS.

Se cauta startup-uri care să fie implicate în proces!

Guvernul și autoritățile relevante caută în prezent startup-uri și instituții academice care ar dori să fie implicate. Rajeev Chandrasekhar, ministrul de stat al Uniunii pentru Electronică și Informatică, a spus că există spațiu suficient pentru a exista un alt sistem de operare și, prin urmare, este în curs de construire o politică pentru a începe dezvoltarea.

Companii mari precum Samsung, Blackberry, Palm și Microsoft au făcut numeroase încercări de a dezvolta un sistem de operare concurent, dar toate au eșuat. În prezent, singurul sistem de operare care concurează cu sistemele de operare Android și iOS este sistemul de operare de la Huawei numit HarmonyOS.

Share.
Avatar of Marian Ciobanu

Pasionat de tehnologie, ştiinţă, auto, divertisment şi jocuri video, postez regulat pe TechCafe articole ce ar putea fi pe interesul altor pasionaţi de domenii similare.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.