Free cookie consent management tool by TermsFeed

Kaspersky Internet Security a primit distincția „Produsul anului 2020” pentru a șasea oară, într-un raport anual publicat de laboratorul de testare independent AV-Comparatives. Kaspersky a fost recunoscut înaintea a 16 competitori, prin obținerea premiilor Advanced+ în șapte teste riguroase, pentru a clasa compania pe primul loc la nivel global, în rândul produselor de securitate Windows participante.

Kaspersky Internet Security a depășit toți cei 16 competitori în timpul anului de testare

În ultimul an, utilizatorii s-au bazat pe tehnologie mai mult ca oricând pentru a păstra legătura cu cei dragi și pentru a continua să lucreze de la distanță, când birourile și școlile au fost închise.

Kaspersky și-a protejat clienții împotriva amenințărilor cibernetice, care au continuat să evolueze, cu cele mai complexe și eficiente produse de pe piață. Acest angajament a fost recunoscut și confirmat de obținerea a șase premii anuale importante de la AV-Comparatives, pentru performanța excelentă a produsului în ultimele 12 luni.

În obținerea premiului „Produsul anului 2020”, Kaspersky Internet Security a depășit toți cei 16 competitori în timpul anului de testare și a primit premiile Advanced+ pentru rezultate maxime ale performanței produsului în toate cele șapte teste, pe tot parcursul anului. Acestea sunt: două teste Real-World Protection desfășurate timp de o jumătate din an, două teste Malware Protection, două teste Performance Measurement și un test Enhanced Real-World.

În plus, Kaspersky a primit cinci premii suplimentare, pentru criterii specifice de testare:

  • Advanced Threat Protection Gold – pentru cele mai bune rezultate la testul Enhanced Real-World, unde experții AV-Comparatives emulează atacuri țintite avansate, care urmăresc să pătrundă într-un sistem protejat, să escaladeze privilegiile și să execute o operațiune rău intenționată;
  • Real-World Protection Gold – pentru cele mai bune rezultate în opt teste Real World Protection care se execută pe atacuri reale și includ piste fals pozitive;
  • Lowest False Positives Silver – pentru cel mai mic număr de rezultate fals pozitive pe parcursul a opt teste Real-World și două teste Malware Protection în cursul anului 2020;
  • Malware Protection Bronze – pentru rezultate bune în detectarea malware-ului și o cantitate minimă de evaluări fals pozitive în cadrul a două teste Malware Protection din 2020;
  • Best Overall Speed Bronze – pentru impactul minim al soluției de securitate asupra performanței sistemului prin scenarii sintetice și bazate pe experiența utilizatorului, pe două seturi hardware diferite.

Pentru mai multe informații despre raportul anual AV-Comparatives pentru 2020 poți vizita av-comparatives.org.

Pentru a afla mai multe despre modul în care Kaspersky Internet Security împotriva amenințărilor din lumea reală acum și în viitor poți accesa site-ul Kaspersky.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.