Dacă deții un telefon OnePlus 3 sau OnePlus 3T atunci te poți bucura deoarece o să primești o viitoare actualizare a sistemului de operare. Reprezentanții companiei OnePlus au confirmat ce actualizări vor primi cele două modele din portofoliu.

Într-o postare pe forumul OnePlus, Oliver Z., un reprezentant al companiei, a oferit utilizatorilor informații utile referitoare la viitoarele actualizări. Acesta susține că viitoarea versiune a sistemului de operare, Android 8.0, va ajunge pe telefoanele OnePlus 3 și OnePlus 3T.

Compania plănuiește să ofere celor două modele și o nouă versiune a interfeței Oxygen OS așa că utilizatorii se pot bucura de versiunea 4.5. OnePlus 5 rulează interfața Oxygen OS 4.5 așa că veștile sunt mai mult decât bune pentru utilizatorii dispozitivelor.

Veștile sunt foarte bune din partea companiei iar utilizatorii nu își pot dori mai mult de atât. Telefoanele OnePlus 3 și OnePlus 3T vor primi o nouă versiune Android dar și o nouă versiune a interfeței Oxygen OS. Cele două modele nu vor primi o altă versiune a sistemului de operare Android, conform lui Oliver Z..

Sursa: oneplus.net, foto: androidcommunity.com.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.