Free cookie consent management tool by TermsFeed

Telefonul Samsung Galaxy A5 a fost lansat într-o nouă versiune în luna ianuarie a acestui an iar Samsung a fost gata să îl ofere clienților la pachet cu sistemul de operare Android 6.0.1 Marshmallow.

La doar 7 luni de la lansarea telefonului, Samsung a început să actualizeze pachetul software de bază al acestuia oferind utilizatorilor o nouă versiune a sistemului de operare Android. Galaxy A5, modelul 2017, a început să fie actualizat la Android 7.0 Nougat. Actualizarea este disponibilă la scurt timp dupoă ce modelele Galaxy A3 și Galaxy A7 au primit o nouă versiune a sistemului de operare.

Actualizarea are o dimensiune de aproximativ 1GB și va ajunge în mod gradual la fiecare utilizator în parte. Actualizarea dispozitivelor ar putea fi întârziată și de operatorii de telefonie mobilă care au vândut acest telefon dar să sperăm că nu va trebui să așteptați prea mult.

Dacă nu ai fost notificat despre această actualizare atunci poți verifica manual dacă aceasta este disponibilă. Accesează meniul Setări al telefonului, mergi la ultima opțiune, Despre telefon și apasă pe Actualizări sistem. Aici poți afla dacă noua versiune a sistemului de operare este disponibilă și pentru dispozitivul tău.

Potrivit informațiilor puse la dispoziție de Google, Android 7.0 Nougat a ajuns pe 12,3% din dispozitivele active de la lansarea sa din August 2016. Compania este gata să lanseze o nouă versiune a sistemului de operare, cunoscută sub pseudonimul de Android O, undeva în săptămânile ce urmează.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.