Microsoft a anunțat astăzi că Skype a ajuns la nu mai puțin de 1 miliard de descărcări pe dispozitivele mobile. Acesta este un punct important de referință al serviciului la 7 ani de la disponibilitatea sa pe dispozitivele portabile.

Skype s-a lansat pentru iOS în urmă cu șapte ani și a devenit disponibil pentru sistemul de operare Android în anul 2010. Skype pentru iPad a ajuns în 2011 iar Skype pentru dispozitivele purtabile s-a lansat anul trecut.

Conform companiei, acesta este un punct de referință foarte important iar creșterea se datorează tuturor utilizatorilor care folosesc Skype.

Acesta este un punct de referință major și vrem să mulțumim tuturor persoanelor care au descărcat Skype pe dispozitivele mobile. – a spus Echipa din spatele Skype într-o postare pe blogul oficial.

Echipa din spatele Skype, parte a companiei Microsoft, susține că cea mai nouă versiune a aplicației aduce o calitate mai bună pentru apeluri, performanță mai ridicată, funcții noi precum apelurile video pentru grupuri, mesaje video pentru grupuri și salvarea mesajelor video.

Pentru a descărca Skype pentru dispozitivul preferat puteți accesa Skype.com folosind butonul de mai jos:

[button color=”blue” link=”http://www.skype.com/en/download-skype/”]Descarcă[/button]

 

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.