Un zvon apărut recent în presa de specialitate ne vorbește despre două noi dispozitive din gama de produse Nexus. Zvonul vine de la două surse de încredere și anume bine cunoscutul Evleaks și publicația Android Police.

Conform acestora, HTC lucrează la dezvoltarea a două dispozitive din gama Nexus care, cel puțin teroretic, vor fi lansate în acest an. Dispozitivele poartă denumirea de Marlin și Sailfish sau M1 și S1. În trecut, dispozitivele Nexus au avut ca nume de cod denumiri a viețuitoarelor marine.

Android Police a susținut că Marlin și Sailfish sunt următoarele două dispozitive ale gamei Nexus iar numele s-au potrivit cu cele de M1 și S1 oferite de Evleaks într-o postare pe Twitter.

Evleaks nu a oferit informații suplimentare dar conform publicației Android Police, detaliile au fost oferite de o sursă sigură într-o combinație cu o mențiune a dispozitivului Marlin de către un inginer al Qualcomm. Chiar dacă sunt doar zvonuri, mai multe surse ar putea însemna că aceste informații sunt adevărate. Este prima dată când avem informații despre două noi dispozitive Nexus dar nu ne-ar surprinde să le vedem lansate undeva în toamna acestui an.

În afară de Nexus 9, HTC nu a mai lucrat la dezvoltarea nici unui alt produs în afară de Nexus One. Dispozitivele lansate recent de HTC au oferit impresii bune așa că rămânem la fel de nerăbdători ca ți până acum.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.