Free cookie consent management tool by TermsFeed

Joi, 31 ianuarie 2019, șapte dintre start-up-urile din a doua serie a programului de accelerare Techcelerator au marcat finalizarea acestuia printr-o sesiune de pitching în fața publicului larg și a unor noi potențiali investitori locali. De asemenea, patru dintre start-up-urile din prima serie de accelerare a Techcelerator au fost prezente pe scenă pentru a obține o rundă suplimentară de finanțare.

Finanțări în valoare totală de 200.000 euro

În cadrul evenimentului de tip Demo Day, organizat la București, cinci start-up-uri au obținut investiții suplimentare între 25.000 și 75.000 de euro din partea partenerului strategic GapMinder Venture Partners BV, cofinanțat prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Start-up-urile care au primit runde suplimentare de finanțare în valoare totală de 200.000 de euro sunt xVision si Beez, din lotul al doilea al programului Techcelerator, încheiat în cadrul evenimentului din 31 ianuarie, respectiv MedicAI, MiioSmile și ialoc care fac parte din primul lot Techcelerator.

Evaluarea a fost făcută pe baza evoluției companiilor în ultimele 3-6 luni, a impactului pe care îl au soluțiile pentru rezolvarea unor provocări la nivelul pieței, a performanței echipei și strategiei start-up-urilor. Juriul a fost format din membrii fondatori GapMinder Venture Partners, investitori în ecosistemul de start-up-uri, reprezentanți ai partenerilor programului, precum și jurnaliști din zona de tehnologie.

Programul de accelerare s-a derulat pe o perioadă de 10 săptămâni cu sprijinul a peste 60 de mentori români și străini.

Techcelerator a inclus sesiuni intensive de business coaching, mentorat, transfer de know-how specific în funcție de industria fiecărui start-up și servicii de marketing. De asemenea, start-up-urile dispun în continuare de acces la comunități internaționale pentru scalare și expunere în piața globală.

Până pe 25 februarie 2019, orice start-up de tehnologie care dorește să se înscrie la a treia rundă de accelerare a Techcelerator poate aplica aici.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.