Free cookie consent management tool by TermsFeed

TeCOMM eCommerce Conference&Expo, evenimentul premium de eCommerce din România, lansează astăzi oficial cea de-a 11-a ediție ce va avea loc la Cluj-Napoca între 24-25 octombrie. Peste 2000 de profesioniști în eCommerce au participat până în prezent la evenimentul de referință din industria comerțului electronic, atât pe piața din România, cât și la nivelul Europei de Est.

Ediția de la Cluj este utilă și practică datorită oportunității senzaționale pe care o au participanții de a afla noutățile din domeniu și de a socializa. Cele două zile ale evenimentului includ peste 15 workshop-uri și sesiuni de Masterclass, dar și peste 30 de prezentări susținute de speakeri de talie mondială. Prezența speakerilor internaționali din principalele zone în care se dă tonul în eCommerce, precum SUA sau Europa, subliniază importanța evenimentului.

Pe scena TeCOMM au luat cuvântul profesioniști de la companii precum Tesco, Rackspace, Emag, Altex, Flanco sau FashionUp, iar speakerii internaționali aduc plus-valoare datorită noii perspective din industrie. Richard Prenderville (SUA), Mike Bainbridge (UK), Nick Lansley (UK), Carlo Terreni (SW) sau Sven Bally (BE) sunt liderii din online care au participat la eveniment.

Industria de fashion – Conferință în premieră în România

TeCOMM crește de la an la an, iar participanții sunt dornici de a afla noutățile din domeniu la nivel internațional. Din acest motiv, ediția de la Cluj-Napoca va include mai multe sesiuni de workshopuri, unde fiecare participant poate dobândi pe loc skill-urile de care au nevoie.

Pentru prima dată în România, TeCOMM Cluj va include conferința HotSpot Fashion dedicată exclusiv magazinelor online care activează în industria fashion.

„Ne propunem an de an să creștem și să răspundem cât mai repede nevoilor profesioniștilor din eCommerce. Deoarece industria de fashion are o acoperire tot mai mare în România, dar și la nivel internațional, conferința HotSpot Fashion va aduce pe scena TeCOMM companiile care fac diferența în industrie”

– au declarat organizatorii Libero Events, agenția ce desfășoară evenimente în cele mai importante orașe din țară.

Workshopuri pentru toate sectoarele din industrie

Peste 350 de profesioniști în eCommerce vor fi prezenți la ediția din Cluj-Napoca pentru a participa la prezentările, dezbaterile și workshopurile din cadrul evenimentului atent selectate pentru fiecare participant.

Unicitatea evenimentului este dată și de Masterclass-ul SEO, o noutate a ediției prin care participații pot dobândi pe loc cunoștințe în domeniu. Masterclass-ul va avea loc în 24 octombrie, prima zi a evenimentului și se va desfășura pe parcursul întregii zile.

Tot în prima zi, profesioniștii din industria de marketing pot alege și workshopurile din cadrul MarkDay, în timp ce workshopurile despre conversii și PPC prezintă modalitățile prin care pot fi atrași clienții în online.

TeCOMM dorește să susțină dezvoltarea noilor magazine online prin crearea secțiunii Start-up Area, workshopuri axate pe antreprenoriat, marketing sau conversii. Secțiunea Start-up Area a fost lansată în 2016 la Cluj-Napoca, iar datorită succesului dobândit continuă și anul acesta la TeCOMM.

TeCOMM – Mai mult decât o conferință

Evenimentul dedicat exclusiv industriei și comunității eCommerce oferă de peste 7 ani conținut de calitate, dar a creat și o comunitate formată din peste 2000 profesioniști în industrie. Înscrierile au început peebsite-ul oficial al evenimentului: cluj.tecomm.ro.

Industria de comerț electronic are un uriaș potențial de creștere, atât din perspectiva pieței, cât și a resursei umane ce se formează în domeniu, iar cifrele confirmă acest lucru.

TeCOMM eCommerce Conference&Expo a reunit în ultimii 7 ani în Cluj-Napoca peste 2000 de participanţi și a inclus peste 300 de prezentări, workshop-uri şi dezbateri susținute de peste 250 de speakeri naţionali şi internaţionali. Evenimentul este organizat de Libero Events, agenţia de evenimente şi PR, B2B şi B2C, sub semnătura căreia au loc conferinţe şi workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Fiscalitate 24.7, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar şi târguri: Touristica.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.