Free cookie consent management tool by TermsFeed

CIO TALKS – Powered by CIO Council reprezintă un nou eveniment online, marca Revista CARIERE în colaborare cu CIO Council.

Miercuri 16 Februarie, începând cu ora 14:00, la CIO Talks se discută despre ”Cybersecurity and Digital Resilience”. Acest eveniment online se întinde pe durata a 2 ore și jumătate, până la 16:30.

Economia globală a fost serios afectată de crizele sanitare din ultimii ani. Tocmai de aceea majoritatea organizațiilor importante au spus ”DA” regimului de muncă de la distanță. Lumea digitală este într-o plină expansiune, însă în același timp se înmulțesc și atacurile cibernetice. Vorbim aici de:

  • Malware
  • Phishing
  • Spam
  • Ransomware

Pe fondul acestei dezvoltări, Centrul European de Securitate Cibernetică își va avea sediul la București. Este exact tema despre care se va vorbi la CIO Talks pe data de 16 Februarie. Terorismul cibernetic trebuie stopat, iar participanții vor avea ocazia să primească informații despre protejarea departamentelor de IT, programe de contingență, reziliență cibernetică și business continuity.

Cine este invitat la eveniment?

Daniel Olkowski și Horia Niculescu reprezintă doi dintre invitații de marcă la evenimentul de pe 16 Februarie. Daniel Olkowski (Solution Engineer, Data Protection Solutions, Dell Technologies) propune o discuție interesantă – ”Cyber attack – What after?”. După cum el declară, “Lumea IT devine din ce în ce mai mult un câmp de luptă. Ce strategii avem pentru a ne asigura că vom câștiga constant lupta?”

În ceea ce îl privește pe Horia Niculescu, ei bine acesta va vorbi despre ”Open Source, Vulnerabilities and 21 in review”. “Odată cu accelerarea foarte vizibilă a proiectelor de migrare în Cloud din ultimii ani, industria a înregistrat și o creștere a adopției tehnologiilor Open Source.” a declarat Horia Niculescu.

Urmează să aibă loc mai multe discuții în panel despre tehnologiile din zilele noastre ce au legătură cu securitatea cibernetică. Printre invitații în panel se numără:

  • Horia Niculescu (Customer Engineer, Smart Analytics, Google)
  • Cristian Cucu (CIO Council Member)
  • Dan Bogdan (ISG Technology Consulting Manager, Dell Technologies)

Cine este moderatorul evenimentului?

Yugo Neumorni (Preșsedinte CIO Council în România) moderează acest eveniment. Începând cu anul 2017, Asociația Directorilor de IT și Comunicații CIO Council este reprezentanta României în asociația pan-europeana – European CIO Association.

EUROCIO (asociația pan-europeană menționată mai sus) are în componența sa nu mai puțin de 1000 de membrii, ce fac parte din 16 țări europene. Sediul este înregistrat la Bruxelles iar compania este una de tip non-profit.

De menționat este faptul ca participarea la acest eveniment este GRATUITĂ, însă trebuie efectuată o confirmare a înregistrării, pe pagina evenimentului.

Adresa de contact pentru informații organizatorice este: evenimente@cariereonline.ro.

SUPORTING PARTNERS: Google, Dell Technologies

Parteneri media: ISACA, ANIS, PWN Romania, Biz, Doing Business, Wall-Street,
Jurnalul de Afaceri, HR Club, Portal HR, CONAF, Market Watch, Financial Intelligence,
Repatriot, Softlead, SpotMedia.ro, HR Manager, Geeki, Learning Network , Techcafe

Share.
Avatar of Catalin Calugaru

Fondator al site-ului TechX.ro, ce a fuzionat ulterior cu TechCafe.ro și pasionat încă de mic copil de tot ce ține de tehnologie. Master în Information Systems for e-Business și absolvent al secției de calculatoare cu predare în limba engleză la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.