Free cookie consent management tool by TermsFeed

LAN Party National Edition este una dintre cele mai mari competiţii, destinată tuturor studenţilor pasionaţi de tehnologie şi de jocurile video. Toți cei dornici să-şi demonstreze skill-urile în gaming o vor face în campionatele de League of Legends, Defense of the Ancients 2, FIFA18, HearthStone, Counter-Strike: Global Offensive, Mortal Kombat şi OVERWATCH.

Ediția cu numărul 14

A 14-a ediţie a evenimentului cuprinde 2 etape ce se vor desfăşura în Facultatea de Automatică şi Calculatoare din cadrul Universităţii „Politehnica” Bucureşti. Etapa locală are loc în zilele de 16-17 martie, iar cea naţională va reuni câştigătorii competiţiilor locale din 10 centre universitare din ţară: București, Timișoara, Târgu Mureș, Târgu Jiu, Cluj, Craiova, Ploieşti, Petroşani, Bacău și Iași, în data de 28 aprilie.

Evenimentul care aduce în acelaşi loc studenţii din toată ţara este organizat de către Liga Studenţilor din Facultatea de Automatică şi Calculatoare București (LSAC), în parteneriat cu Uniunea Națională a Studenților din România (UNSR).

Fiind vorba despre o ediţie naţională, acesta nu ar fi putut fi realizat fără ajutorul sponsorilor noștri: Trust Gaming, Tt E-Sports, FSP, Creative, IDM e-sports, Ventum Games, EEU Software, Mystery Rooms Escape, Parti Pipal, Photosnacks, Serioux, Ubisoft, PC Garage, Redragon şi Bruno Overclocking, cărora dorim să le mulțumim cu această ocazie pentru tot ajutorul și încrederea oferită. Fără ei, evenimentul nu s-ar putea ridica la așteptările participanților și nu le-ar putea oferi șansa de a câștiga un premiu.

Deși înscrierile s-au terminat și echipele pentru cele mai importante competiții s-au format deja, LAN Party nu este destinat doar celor care pot concura într-unul dintre jocurile enumerate anterior, ci tuturor celor care vor să petreacă un weekend plin de distracție și voie bună alături de noi. Competiții pe XBOX ONE și PlayStation 4 sunt pregătite pentru oricine alege să ia parte la eveniment. După finalizarea etapei locale, pasionaţii de OVERWATCH vor avea ocazia să se înscrie în competiţie pentru etapa naţională, accesând site-ul lanparty.lsacbucuresti.ro.

În a doua seară a etapei locale vom desemna norocosul câştigător al unui SSD de 256 GB, acesta fiind extras dintre toţi participanţii înscrişi până în data de 2 martie. Tot atunci va fi desemnat și cel mai înverșunat gamer, care în ultimele zile a reușit să ocupe primul loc în concursul organizat de LSAC București prin intermediul aplicaţiei LANParty Quiz: quiz.lsacbucuresti.ro.

De asemenea, cum zilele de 16-17 martie se arată a fi pline de surprize, toți cei care s-au înscris la cele două tombole organizate de Trust Gaming au șansa de a câștiga două premii oferite de către aceștia dacă sunt prezenţi la eveniment vineri, 16 martie.

Let the battles begin!

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.