Free cookie consent management tool by TermsFeed

Pentru al treilea an consecutiv, timp de o săptămână, Capitala se transformă într-un hub al tehnologiei de ultimă generație prin festivalul Bucharest Technology Week. Ediția a treia se va desfășura între 14-20 mai, în două locații principale ultracentrale, Athénée Palace Hilton și Piața Universității, precum și în alte zeci de spații ale partenerilor, și va conecta profesioniști și consumatori cu cele mai recente inovații tehnologice.

Punct de referință pe harta tehnologiei, #btechweek reunește peste 1.400 de lideri din mediul de business, vizionari și inovatori, aproximativ 18.000 de fani și peste 65 de evenimente partenere menite să mobilizeze întreaga comunitate și să construiască cea mai puternică rețea de evenimente tech din Capitală.

Bucharest Technology Week revine cu cele trei componente de bază:

Cinci Summituri Premium de Business cu peste 50 de speakeri internaționali și naționali, la care sunt așteptați peste 1.400 de profesioniști din mediul de business.

La fel ca în edițiile anterioare, acestea vor avea loc tot la Athénée Palace Hilton, între 15-18 mai. Structura conferințelor din 2018 cuprinde Innovation Summit, HR Masters Summit, Java Summit și, în premieră, alte două secțiuni: Fintech Summit, și .Net Summit. Conferințele pentru profesioniști vor fi acompaniate de o expoziție indoor dedicată soluțiilor tech de business.

Expoziția din outdoor, programată în weekendul festivalului, 18-20 mai, este deschisă publicului curios să testeze tehnologii high end.

Și pentru ediția a treia se preconizează păstrarea și confirmarea reputației de cea mai amplă expoziție tech B2C din industria națională. Pe o suprafață de peste 2.300 de metri pătrați vor fi prezentate peste 300 de produse și soluții tech. Accesul la expoziția din Piața Universității este gratuit pe baza înscrierii online, pe site-ul evenimentului.

Evenimentele partenere. Pe parcursul întregii săptămâni (14-20 mai), zeci de evenimente, ce au ca subiect comun tehnologia, vor fi organizare în diferite locații din București de către parteneri ai festivalului, pentru public din toate segmentele de vârstă, profil etc.

Bucharest Technology Week

Accesul la oricare dintre cele 3 secțiuni ale Bucharest Technology Week se face prin înregistrarea online, pe techweek.ro.

„În fiecare an încercăm să privim tehnologia dintr-un unghi diferit.

Misiunea noastră merge dincolo de a demonstra că putem să organizăm un eveniment de asemenea anvergură dedicat, atât oamenilor de business, cât și consumatorilor. Dorința noastră este ca oamenii să afle informații clare, exacte despre cum tehnologia îi poate ajuta să își îmbunătățească stilul de viață, modul de lucru, interacțiunea cu mediul înconjurător. Anul acesta încercăm să evidențiem latura umană a tehnologiei și faptul că trăim în vremuri care ne permit să asistăm la un progres extrem de accelerat al tehnologiei”

– a declarat Cătălina Manea, project manager Bucharest Technology Week.

Raiffeisen Bank, una dintre instiituțiile bancare care inovează constant, investind în tehnologii avansate, este, pentru al doilea an, partenerul principal Bucharest Technology Week.

„Ne bucurăm să fim prezenți la acest eveniment de anvergură pentru că tehnologia este parte din viața noastră. Bucharest Technology Week ne provoacă prin felul în care ne pune imaginația și creativitatea la încercare pentru a adăuga valoare muncii noastre de zi cu zi, dar ne și surprinde cu noile trenduri în tehnologie, în cele mai neașteptate moduri”

– a declarat Florin Boldescu, manager Digital Banking Raiffeisen Bank.

Tot pe site-ul oficial al festivalului, s-au pus în vânzare biletele pentru cele cinci Business Summituri. Până în 3 aprilie, biletele sunt în perioada Early Bid, care oferă o reducere de 80 euro față de prețul final.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.