Free cookie consent management tool by TermsFeed

O nouă ediție a Târgului de Cariere are loc pe 12 și 13 octombrie la Iași, în incinta Palas Mall. Peste 60 de companii și organizații vor participa la eveniment cu cele mai tentante oportunități. Este șansa candidaților de a-și transforma cariera de vis în realitate, angajatorii oferind o paletă largă de locuri de muncă din domeniile: Retail, IT, Financiar-bancar, Automotive, Hotelier și Resurse umane.

Cei mai activi angajatori îi așteaptă atât pe cei cu experiență profesională, cât și pe cei aflați la început de drum: Lidl, Conduent, SCC Services, Accenture, Faurecia, Firecredit, ESET, Almaviva Services și Porsche Engineering sunt doar câteva din companiile prezente la eveniment.

“Și în această toamnă revenim la Iași cu o ediție a Târgului de Cariere. Ne bucurăm să le putem oferi participanților șansa de a-și schimba locul de muncă sau de a începe parcursul lor profesional cu un job potrivit.

Sperăm ca în cele două zile de eveniment să reușim să vedem cât mai mulți tineri angajați.” 

– a declarat Alina Agafiței, PR-ul Târgului de Cariere.

O noutate a acestei ediții este faptul că se va implementa un nou mod de a-ți prezenta CV-ul. Datorită unui parteneriat cu eJobs România, candidații vor avea posibilitatea de a-și depune CV-urile integral în variantă digitală.

”Toți angajatorii sunt acum în mediul online.

La fel și o parte tot mai mare dintre candidații, pentru că, atât unii, cât și ceilalți, caută o fluidizare a procesului de recrutare. vor ca lucrurile să se întâmple mai simplu, mai rapid și mai comod, iar varianta aplicării online, cu CV digital le permite să jongleze mai ușor cu numărul crescut de oportunități, fie că vorbim despre selectarea unor candidați sau despre alegerea unei oferte de muncă. Tendința este confirmată și de cifre – în acest moment, eJobs are o bază de 3,9 milioane de CV-uri digitale, iar numărul crește de la lună la lună” 

– a declarat Bogdan Badea, CEO eJobs România.

O mai bună interacțiune între angajator și angajat

Această ediție a Târgului de Cariere pune accent pe o mai bună interacțiune între angajator și angajat.

„Târgul de Cariere însumează sinergia între oportunități și experiențe de carieră. Pentru noi este important să nu ne limităm doar la conceptul de loc de muncă sau job. Târgul de Cariere este o oportunitate unică, una diferită, pentru că îi oferă candidatului șansa de a face carieră atât într-o corporație, cât și într-un start-up.

Mai mult decât atât, o carieră poate începe și cu un internship sau o oportunitate de voluntariat, iar toate acestea se regăsesc în platforma Târgul de Cariere.” 

– a declarat Mihai Cotos, fondatorul Târgului de Cariere.

Târgul de Cariere este cea mai mare rețea de evenimente de carieră din Republica Moldova și România, reunind sute de angajatori și mii de candidați. Evenimentul a demarat în anul 2006 și are loc de două ori pe an, în sezonul de primăvară și cel de toamnă.

Mai multe informații despre eveniment găsiți pe targuldecariere.ro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Un comentariu

  1. Avatar of Doru Ivan

    Cert e ca daca iti doresti o cariera spre zona de IT, participarea la astfel te targuri te poate ajuta mai mult decat crezi. Desi la inceput eram putin sceptic, am participat o singura data si am reusit sa identific ce-mi doresc sa fac mai departe si ce se cauta, ca sa spun asa.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.