Free cookie consent management tool by TermsFeed

În perioada 30 octombrie – 3 noiembrie are loc la București UX Days, primul boot camp intensiv de User Experience Design, un eveniment a cărei curriculă a fost construită special pentru piața și industria din România.

UX Days – un eveniment așa cum nu a mai fost făcut până acum în România

Timp de 5 zile, participanții vor trece prin toate etapele procesului de User Experience Design și vor aborda zone definitorii în industria tech din România: UX ca proces holistic, User Engagement și Cross Channels UX, UX Research, UX Techniques și nu în ultimul rând, construirea echipelor de UX, UX Management, UX Strategy and Communications.

„Este un eveniment inedit în România, iar asta pentru că vrem să livrăm informațiile într-un format intensiv și condensat. Trainerii pe care i-am ales au foarte multă experiență teoretică, practică și mai ales aplicată. Profesioniștii de User Experience Design nu ar trebui să rateze UX Days deoarece reprezintă contextul ideal pentru a învăța și pentru a crește în acest domeniu necesar industriei tech din România”

– declară Călin Fara, președintele Asociației Române de User Experience Design și Senior User Experience Designer la Adobe.

Traineri din comunitatea internațională de UXD vor fi prezenți în toamnă la București

UX Days înseamnă 5 zile de workshop-uri și discuții cu traineri din comunitatea internațională de UXD, cu experiențe vaste în studiouri de design, în consultanță, corporații sau zone academice.

Ben Woods (Lecturer Kent State University), Alina Cătălina Bănuleasa (Lead UX Designer Electronic Arts & UX Trainer Școala Informală de IT), Scott Gould (Author, The Shape of Engagement), Stephanie Troeth (UX Consultant & Guest Lecturer University of Greenwich) și Jason Mesut (Director Resonant Design and Innovation Lab & Local Leader IxDA) sunt trainerii care vor oferi participanților o experiență de învățare inedită prin subiectele pe care le vor aborda și prin aplicabilitatea lor în situații reale.

Detalii despre bilete sunt disponibile pe uxdays.ro.

UX Days este un eveniment organizat de Asociația Română de User Experience Design, un ONG care promovează și susține dezvoltarea practicii de User Experience Design din România, organizând din 2015 UX Bucharest, prima conferință de UX Design din Europa de Est. Evenimentul este organizat în colaborare cu Lagom Agency.

Partener educațional: Kent State University

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.