The Bucharest Major reunește cele mai bune echipe Dota 2 din lume

PGL The Bucharest Major 2018

The Bucharest Major, cel mai important eveniment Dota 2 al primăverii anului viitor, va​ ​avea​ ​loc​ ​pe​ ​9-11​ ​martie​ ​și​ ​va​ ​fi​ ​găzduit​ ​de​ ​Sala​ ​Polivalentă​ ​din​ ​Capitală.

Cele mai bune echipe Dota 2 din lume

Șaisprezece dintre cele mai bune echipe de Dota 2 din întreaga lume vor călători la București pentru a lua parte la The Bucharest Major. Turneul organizat de PGL va oferi cel mai mare fond de premii din istoria evenimentelor de gen găzduite de România: 1.000.000 USD. În plus, cele 16 echipe participante se vor înfrunta pentru șansa de a strânge puncte de calificare pentru cea mai mare competiție de Dota 2 din lume:​ ​The​ ​International​ ​2018.

Zece formații renumite pe scena competițională Dota 2 au primit deja invitații directe, printre ele numărându-se Team Liquid, Evil Geniuses, Newbee, Natus Vincere și Mineski. Restul invitatelor vor fi anunțate​ ​în​ ​săptămânile​ ​ce​ ​urmează.

Lista de formații participante se va completa cu câștigătoarele turneelor de calificare din Europa, America​ ​de​ ​Nord,​ ​America​ ​de​ ​Sud,​ ​China,​ ​Asia​ ​de​ ​Sud​ ​Est​ ​și​ ​comunitatea​ ​fostelor​ ​state​ ​sovietice.

The Bucharest Major va include o etapă de grupe de patru zile urmând ca pe 9-11 martie acțiunea să se desfășoare pe scena Sălii Polivalente. Dincolo de faptul că vor avea ocazia să scandeze pentru echipele preferate din tribune, fanii de la fața locului se vor putea înscrie la sesiuni de autografe pentru a-si cunoaște eroii.

Biletele pentru The Bucharest Major se vor pune în vânzare în curând. Fanii sunt sfătuiți să urmărească​ ​​site-ul​ ​oficial​ ​al​ ​competiției​ ​pentru​ ​cele​ ​mai​ ​noi​ ​​ ​informații​ ​legate​ ​de​ ​bilete.

Telekom​ ​Romania​ ​și​ ​​HyperX​ ​​sunt​ ​partenerii​ ​oficiali​ ​ai​ ​PGL​ ​Major​ ​Bucharest.

                  

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus