Free cookie consent management tool by TermsFeed

Este oficial: cel de-al treilea film din franciza „Creed” a fost confirmat. Având în vedere succesul pe care acest film l-a acumulat în tranșele sale anterioare, nu este surprinzător că va avea loc o continuare, dar ceea ce este mai surprinzător este că a fost prezentat ca fiind ultimul capitol al poveștii Rocky.

„Rocky” este una dintre cele mai puternice francize din toate timpurile, începând cu „Rocky”, filmul lui Sylvester Stallone, câștigător al premiului pentru cel mai bun film în 1976. În filmul original, boxerul Rocky Balboa din Philadelphia primește șansa vieții sale de a-l înfrunta pe campionul la categoria grea Apollo Creed. Astfel, având un succes exploziv, „Rocky” a devenit o franciză de succes care continuă să fie populară și astăzi.

Acum, odată cu apariția lui Creed 3, noi actori se vor alătura distribuției! Tot ce vă putem spune este că nu sunt amatori. Acest nou lungmetraj va fi un succes atunci când va apărea! Fără să mai lungim vorba, iată tot ce știm despre acest film!

Creed 3 – Data de lansare

Inițial, Creed 3 era programat să fie lansat pe 23 noiembrie 2022. Dar, MGM a mutat Creed III din luna noiembrie a acestui an pe 3 martie 2023, prelungind astfel cu câteva luni așteptarea publicului de a-l vedea pe Adonis Creed (Michael B. Jordan) revenind în ring. Acesta va fi debutul regizoral al lui Jordan, călcând pe urmele lui Ryan Coogler și Steven Caple Jr. care au regizat filmele anterioare Creed. În mod special, Rocky Balboa nu va apărea în acest lungmetraj, ceea ce este neobișnuit, deoarece el a fost întotdeauna în centrul acestuia (Sylvester Stallone).

Data de 3 martie 2023, pune Creed III în concurență cu Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves de la Paramount. Deși există o oarecare suprapunere între audiențe, plasarea unui film sportiv precum Creed III împotriva unei producții cu tematică de tip fantasy precum Dungeons and Dragons este o excelentă tehnică de contraprogramare. Motivul schimbării nu este clar, dar dacă cel de-al treilea film Creed se ridică la nivelul așteptărilor, cinefilii ar trebui să fie mulțumiți de acesta.

Creed 3 – Trailer

Chiar dacă francizei Rocky așteaptă cu nerăbdare lansarea filmului Creed 3, încă nu există un trailer oficial pentru acesta. Producția filmului a început anul trecut, dar filmările au fost amânate din cauza pandemiei. Drept urmare, data de lansare a filmului a fost amânată așa cum am menționat anterior și, prin urmare, încă mai avem un drum lung de parcurs până la lansarea trailerului, dar sperăm să fie lansat cât mai curând. Între timp, se vor mai lansa speculații cu privire la ceea ce va presupune filmul. Bazându-se pe filmele anterioare din franciză, cu siguranță va fi focusat pe o călătorie plină de acțiune și emoție.

Creed 3 – Cast

Michael B. Jordan revine în rolul lui Adonis Creed în Creed III. De data aceasta, i se alătură Tessa Thompson în rolul soției sale Bianca și Phylicia Rashad în rolul mamei sale Mary Anne. În film apar, de asemenea, văduva lui Apollo Creed, interpretată de Tessa Thompson, și ginerele său Stitch, interpretat de Jacob Duran. În rolul secundar revine Jonathan Majors, jucat de Teoflime Lopez. Iar Rocky Balboa ca Sylvester Stallone, un mentor și un antrenor pentru pentru Adonis.

Creed 3 – Poveste

Deocamdată, nu a fost lansată nicio informație despre povestea lui Creed 3. Ce știm exact este că Jonathan Majors a fost ales să joace rolul principalului adversar al lui Donnie.

Conform Cinemablend, Michael B. Jordan a comentat alegerea lui Majors: „Jonathan este pur și simplu un actor și o persoană incredibilă. A existat o legătură între mine și el încă de la prima noastră discuție. Când i-am prezentat filmul, el a fost imediat în spatele meu și de acolo totul a pornit de la sine, știți?”, a explicat Jordan. Regizorul lui Creed 3 a continuat apoi: „Are atât de multe talente și cărți pe care le poate pune pe masă. A fost perfect pentru acest rol, a fost o potrivire perfectă. Sunt incredibil de norocos. Este o adevărată binecuvântare pentru noi să-l avem de partea noastră, abia așteptăm ca toată lumea să vadă ce poate face.”

Share.
Avatar of Marian M.

Pasionat de lumea digitală. În timpul liber îmi îmbogățesc cunoștințele ce țin de marketing digital, în special SEO.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.