Free cookie consent management tool by TermsFeed

Adult Swim a anunțat că Rick and Morty se va întoarce pentru cel de-al șaselea sezon. Popularul serial de animație, care urmărește aventurile unui om de știință și ale nepotului său, a avut un succes uriaș în rândul fanilor din întreaga lume. Noul sezon va fi cu siguranță la fel de amuzant ca și cele anterioare și promite să răspundă la unele dintre întrebările rămase nerezolvate de la ultimul sezon. Cu data de lansare anunțată, fanii pot începe să numere zilele până când își vor putea vedea din nou personajele preferate. Prin urmare, iată tot ce știm despre Rick and Morty sezonul 6!

Rick and Morty Sezonul 6 – Data lansării

Așteptarea pentru noile episoade este aproape gata. Sezonul 6 al popularului serial de animație va debuta pe Adult Swim pe 4 septembrie. Episoadele noi vor fi difuzate săptămânal, astfel încât fanii să poată fi la curent cu cele mai recente năzbâtii ale savantului nebun Rick și ale nepotului său nefericit Morty. Deși încă nu se știe când vor fi lansate la nivel internațional sau pe Netflix, fanii pot fi siguri că nu vor mai trebui să aștepte mult timp pentru a vedea noul sezon. Cu toate acestea, sezoanele anterioare ale emisiunii au ajuns în Marea Britanie la doar o zi după lansarea din SUA, pe canalul E4 de la Channel 4. Așadar, cea mai bună presupunere a noastră este că telespectatorii internaționali vor avea acces la primul episod pe 5 septembrie.

Rick and Morty Sezonul 6 – Personaje

Personajele principale din sezoanele anterioare ale serialului Rick și Morty au fost mereu aceleași. Iar după cum demonstrează lista cu actorii vocali de mai jos, rămân la fel și în sezonul 6:

 • Rick Sanchez, vocea originală a lui Justin Roiland;
 • Morty Smith, vocea originală a lui Justin Roiland;
 • Summer Smith, vocea originală a lui Spencer Grammer;
 • Beth Sanchez, vocea originală a lui Sarah Chalke;
 • Jerry Smith, vocea originală a lui Chris Parnell.

Un fapt intrigant este că Justin Roiland interpretează vocal cele doua personaje principale, atât pe bunicul Rick, cât și pe Morty. Pentru că vârstele celor două personaje principale sunt atât de diferite și pentru că personalitățile lor sunt, de asemenea, distincte, Roiland reușește să le diferențieze prin faptul că bea atunci când îi dă voce lui Rick și rămâne treaz când îi joacă în rolul lui Morty.

Rick and Morty Sezonul 6 – Episoade

Câte episoade vor fi în sezonul 6 din Rick și Morty? Adult Swim ar fi trebuit să respecte regimul de zece episoade pe sezon, așa cum a făcut și cu cele precedente. Dar, se pare că sezonul 6 va avea doar 11. Iată ce titluri au primit:

 • Rick and Morty sezonul 6 episodul 1 online – Bethic Twinstinct
 • Rick and Morty sezonul 6 episodul 2 online – Ricktional Mortpoon’s
 • Rick and Morty sezonul 6 episodul 3 online – Rickmas Mortcation
 • Rick and Morty sezonul 6 episodul 4 online – Full Meta Jackrick
 • Rick and Morty sezonul 6 episodul 5 online – Final Destination
 • Rick and Morty sezonul 6 episodul 6 online – Rick: A Mort Well Lived
 • Rick and Morty sezonul 6 episodul 7 online – Night Family
 • Rick and Morty sezonul 6 episodul 8 online – A Rick in King Mortur’s Mort
 • Rick and Morty sezonul 6 episodul 9 online – Solaricks
 • Rick and Morty sezonul 6 episodul 10 online – Analyze Piss
 • Rick and Morty sezonul 6 episodul 11 online – Juricksic Mort

Rick and Morty Sezonul 6 online subtitrat

Dacă te întrebi unde poți urmări Rick și Morty Sezonul 6 online subtitrat, în afara Statelor Unite, Netflix se ocupă de distribuția acestui serial de animație. Primele patru sezoane sunt accesibile în prezent pe acest site. După difuzarea întregului sezon, versiunea subtitrată a serialului Rick and Morty va apărea și la noi pe Netflix dar mult mai târziu, însă va fi difuzat și la TV pe Comedy Central.

Share.
Avatar of Marian M.

Pasionat de lumea digitală. În timpul liber îmi îmbogățesc cunoștințele ce țin de marketing digital, în special SEO.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.