Free cookie consent management tool by TermsFeed

Filmul romantic spaniol Culpa mia a captivat inimile multor spectatori, iar fanii deja așteaptă cu nerăbdare vești despre partea a doua. Deși nu există o confirmare oficială pentru Culpa mia 2, trilogia de cărți pe baza cărora a fost realizată ecranizarea și aspectele nerezolvate ale poveștii, sugerează puternic că o continuare este pe aproape.

Despre ce este vorba în Culpa mia?

Culpa mia este un film romantic spaniol din 2023, bazat pe primul roman din trilogia Culpables, scris de Mercedes Ron. Povestea se învârte în jurul lui Noah, o tânără care se mută în conacul noului partener bogat al mamei sale. Pe măsură ce Noah se acomodează cu noua sa locuință, aceasta îl întâlnește pe fratele său vitreg, Nick.

În ciuda conflictelor inițiale, atracția care se dezvoltă între ei este irezistibilă. Filmul ilustrează dragostea celor doi, dar și descoperirea de sine. Noah află despre implicarea lui Nick în lupte, jocuri de noroc și curse ilegale de mașini, fapt ce provoacă multe neînțelegeri în relația acestora. Cu toate acestea, chiar dacă filmul se încheie cu cei doi protagoniști care-și rezolvă toate neînțelegerile, rămân multe întrebări fără răspuns pentru public.

Se va lansa Culpa mia 2?

Deși nu există o confirmare oficială momentan, mai mulți factori sugerează că o continuare s-ar putea afla deja în pregătire. Deoarece Culpa mia se bazează pe primul roman din trilogia Culpables de Mercedes Ron, se presupune că partea următoare ar avea ca inspirație cel de-al doilea roman, Culpa Tuya.

Chiar dacă recenziile din partea criticilor nu au fost în totalitate unele pozitive, Culpa mia a atras atenția semnificativă pe rețelele de socializare, având un scor impresionant de 91% din partea publicului pe Rotten Tomatoes. De asemenea, filmul a obținut deja un loc în Top 10 al Prime Video, demonstrând popularitatea sa în rândul telespectatorilor. Un exemplu comparabil este seria After, care a pornit de la o poveste Wattpad. În ciuda recenziilor negative, seria After a lansat patru filme, iar al cincilea film este programat pentru septembrie 2023.

Când apare Culpa mia 2?

Cand apare Culpa mia 2
Sursa fotografiei: Top Movie Rankings

Odată ce această continuare va fi confirmată oficial, este de așteptat ca data de lansare să fie în 2024 sau 2025, oferind fanilor suficient timp să aștepte următorul capitol din povestea lui Noah și Nick.

Distribuție Culpa mia 2

Spectatorii se pot aștepta la revenirea distribuției principale, inclusiv Anastasia Russo în rolul lui Noah, Gabriel Guevara în rolul lui Nick, Ivan Sanchez în rolul lui William și Marta Hazaz în rolul Rafaella. Interpretările lor remarcabile din primul film i-au făcut să fie îndrăgiți de către public, iar fanii ar fi cu siguranță încântați să-i revadă în aceleași roluri.

Cand apare Culpa mia 2 2
Sursa fotografiei: Twitter

Care va fi povestea din Culpa mia 2

Culpa mia 2, ar continua, probabil, să exploreze relația complexă dintre Noah și Nick în fața provocărilor iubirii lor proaspăt descoperite. Ar putea dezvălui mai multe despre trecutul întunecat al lui Nick, oferind astfel o mai bună înțelegere a personajului său. Fanii se așteaptă la o poveste captivantă, plină de romantism și suspans.

Povestea primului film a captat atenția publicului din întreaga lume, făcându-l nerăbdător pentru ceea ce va urma în Culpa mia 2. Conform celui de-al doilea volum, relația dintre Nick și Noah începe să se complice și mai mult. Deoarece Noah nu vrea să comunice cu Nick în legătură cu situațiile dificile prin care aceasta este nevoită să treacă, viața lor de cuplu va fi afectată.

O să vedem, în mod evident, și multe scene de dragoste concentrate pe cei doi protagoniști. În cazul în care Culpa mia 2 va urma acțiunea din carte, lucru foarte probabil, finalul va fi unul răvășitor pentru care fanii nu vor fi pregătiți, lăsându-i și mai nerăbdători pentru cea de-a treia parte.

Share.
Avatar of Mihaela

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

6 comentarii

  1. Avatar of Tiberiu Baranca
    Tiberiu Baranca on

    Va rog frumos sa puneți cât mai repede partea a doua din culpa mia 2 va rog frumos:și cine vrea mai repede partea 2 sa scrie cât mai multe persoane sa o puna

  2. Avatar of Bulgaria ioana
    Bulgaria ioana on

    Scuze de întrebare dar vor juca în serial alte personaje si noah va fi din nou cu nick spuneti va rog sunt obsedată dupa fimul culpa mia dar astept cu nerăbdare culpa tuya2😁❤❤

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.