Free cookie consent management tool by TermsFeed

Când apare Love Death and Robots sezonul 4 este, cu siguranță, întrebarea pe care ți-o pui în aceste momente. Seria de episoade animate creată de către Tim Miller a ieșit în evidență încă de la lansarea primului sezon (15 martie 2019), abordând subiecte extrem de efervescente, care se încadrează într-o gamă complexă de genuri: horror, thriller, dramă, distopic, apocaliptic și postapocaliptic, romance, dar și fantasy. Anunțul în ceea ce privește al doilea sezon al seriei a fost făcut la trei luni de la apariția, pe Netflix, a primului sezon, iar anunțul pentru cel de-al treilea sezon a fost făcut chiar în momentul lansării trailerului sezonului cu numărul 2. Încă de la lansare, serialul a primit numeroase aprecieri din partea criticilor avizați și a publicului de pretutindeni – a câștigat 12 premii Emmy și, de altfel, a reușit și să adune un număr colosal de fani. Recent, a fost anunțat faptul că Dragoste, moarte și roboți, după cum era de așteptat, va avea, într-adevăr, un al patrulea sezon, care va fi disponibil tot pe Netflix. Anunțul a fost făcut prin intermediul unei postări pe Instagram, stârnind doar reacții pozitive din partea fanilor.

Tim Miller, creator și producător executiv al serialului, a declarat că „(…) am avut impresia că nu existau prea multe animații strict pentru adulți, în special în Occident. Mai mult decât atât, nu existau animații la niveluri de buget care să permită CG (Computer-generated imagery) cu adevărat de înaltă calitate, precum ceea ce se întâmpla la Pixar și DreamWorks, care livrează conținut pentru copii (…). Așadar, era timpul să schimbăm lucrurile și în ceea ce privește conținutul animat potrivit, în esență, adulților”. Alături de Tim Miller se mai află, tot în rol de producători executivi, și Jennifer Miller, David Fincher, Joshua Donen, iar Jennifer Yuh Nelson este regizorul care supervizează serialul. Love Death and Robots reunește, în creearea episoadelor, mai multe studiouri de animație de talie internațională, fiecare episod fiind, în sine, o poveste de sine stătătoare. Cu toate acestea, toate ies în evidență prin ingeniozitatea intrigii, grafica uimitoare și poveștile deseori ieșite din comun și extrem de captivante.

Când apare Love Death and Robots sezonul 4?

Apariția sezonului 4 din Dragoste, moarte și roboți a fost anunțată oficial pe Instagram, printr-o postare animată a celor de la Netflixgeeked: culorile luminoase, precum și trei imagini care simbolizează trei cuvinte, standarde ale titlului: inima – pentru dragoste, X – pentru moarte și un roboțel – pentru robot. De asemenea, se pare că acesta se va intitula Volume F***, și cu toții știm cam la ce ar face referire acest titlul. În ceea ce privește data de lansare, lucrurile sunt puțin mai incerte: primul sezon a fost lansat în luna martie a anului 2019, anunțul pentru cel de-al doilea a apărut trei luni mai târziu, iar anunțul pentru cel de-al treilea a fost făcut înainte de lansarea sezonului 2, în luna mai a anului 2021. Așadar, ne așteptăm ca sezonul al patrulea să aibă o potențială dată de lansare undeva la începutul anului 2023.

Tim Miller, co-creatorul seriei, regizorul filmului Deadpool, a declarat că nici nu se punea problema să nu existe și un al patrulea sezon (poate chiar mai multe). În ceea ce privește continuarea seriei, chiar și Jennifer Yuh Nelson a menționat că „suntem în stare să producem episoade și mai bune, să le oferim telespectatorilor mult mai mult din ceea ce își doresc în această călătorie distractivă, emoționantă și inovatoare pe care o reprezintă seria de animații pentru adulți Love Death & Robots. În  momentul în care vom avea mai multe informații sigure privitoare la când apare Dragoste, moarte și roboți sezonul 4, vom actualiza articolul de față.

„Volume IV is a GO”

A fost lansat un trailer pentru Love Death and Robots sezonul 4?

Cum nu avem nici o dată oficială de lansare, din păcate nu există vreun trailer disponibil sau măcar teaser. În orice caz, ne așteptăm ca cel de-al patrulea sezon să fie la fel de epic, captivant, cu imagini dintre cele mai spectaculoase și modalități de filmare de ultimă generație. Grafica splendidă a serialelor, care deseori duce cu jocurile RPG, a fost foarte bine receptată de către publicul telespectator. Când va exista un trailer, îl vom adăuga în acest articol, motiv pentru care vom urmări în permanență zvonurile și anunțurile din mediul online.

Pentru cei care nu sunt la curent cu seria, Dragoste, moarte și roboți a debutat în 2019 pe platforma de streaming Netflix, seria fiind, de fapt, o reimaginare a reboot-ului lui Fincher și Miller pentru animația science-fiction Heavy Metal (1981). În momentul de față, seria are 3 sezoane, fiecare având un număr diferit de episoade care tratează scenarii din universuri fanteziste, distopice, dominate de mister și, deseori, cu un substrat extrem de profund. Intrigile originale fac ca episoadele cu durată de cel mult treizeci de minute să fie resimțite drept adevărate filme. Antologia animată, de asemenea, are un rating foarte mare din partea fanilor, ceea ce certifică faptul că merită vizionată.

LOVE DEATH + ROBOTS VOLUME 3 – Trailer Oficial Netflix, YouTube

Câte episoade va avea Love Death and Robots sezonul 4?

Zvonurile din mediul online speculează faptul că sezonul 4 al antologiei animate va avea 9 episoade, însă această informație nu trebuie tratată drept o certitudine. Ca întotdeauna, fiecare episod va explora conceptul de dragoste, moarte sau roboți, într-o abordare originală, autentică, care se va încadra în mai multe genuri preferate de către cinefili: horror, science-fiction, fantasy, comedii, multe dintre ele fiind plasate într-un univers distopic, paralel, care într-o mare măsură ar putea reaminti de seria Black Mirror. Sezonul întâi a avut 18 episoade, iar sezonul al doilea a fost mult mai scurt, având doar 9 (probabil din cauza condițiilor epidemiologice). Sezonul al treilea al antologiei a avut 9 episoade. Episoadele se vor inspira dintr-o serie de povestiri scurte care se concentrează, după cum ne-au obișnuit, pe o serie de teme pentru adulți: violența, imaginile explicite, revoluția tehnologiei, precum și natura umană.

Despre ce va fi Dragoste, moarte și roboți sezonul 4?

Deși nu există încă un trailer și dată de lansare oficiale Dragoste, moarte și roboți sezonul 4, știm că acesta va trata aproximativ același tip de subiecte care îmbină teroarea, imaginația și frumusețea, de la forțe violente, răufăcătoare, până la scenarii apocaliptice, într-o serie de episoade mai mult sau mai puțin scurte în care fantezia, groaza și genul science-fiction se îmbină perfect cu efectele vizuale uimitoare, grafica splendidă și de înaltă calitate. Indiferent de subiectul abordat (cum se vede lumea prin „ochii” unui robot, fie că ne oferă scenariul unui dans de o dinamică hipnotizantă, scenarii cu monștri fioroși și situații dramatice sau că ne forțează să reflectăm asupra dependenței noastre din ce în mai mari de tehnologie), cu siguranță sezonul 4 va fi la fel de memorabil precum celelalte 3.

Netflix nu a făcut publice detalii despre intrigile celui de-al patrulea sezon, dar este de așteptat ca un număr limitat din cele 9 episoade anunțate să se conecteze, într-o oarecare măsură, cu teme abordate în episoadele din celelalte sezoane. Deși majoritatea vor fi de sine stătătoare, povești cap-coadă, în sezonul trecut antologia a început să experimenteze ideea de a conecta episoadele între ele. Primul episod al sezonului al treilea (Cei trei roboți: strategii de ieșire din criză) a fost o continuare directă primul episod al sezonului întâi (Cei trei roboți). Normal, ne așteptăm să fie explorate, în continuare, la fel de multe noi personaje, creaturi bizare, povești profunde și teme și idei din primele trei sezoane, poate doar într-o formă originală.

Doi Roboti privind curioși
XBOT 4000(Gary Anthony Williams), și K-VRC( Josh Brener) – Three Robots

Cine va face parte din distribuția Dragoste, moarte și roboți sezonul 4?

Nici acest lucru nu este sigur, deși ne bazăm pe o distribuție cu persoane celebre. De exemplu, Samira Wiley (Orange is the New Black), Mary Elizabeth Winstead (Birds of Prey), Élodie Yung (Daredevil), Kevin Michael Richardson (The Simpsons) și-au făcut apariția în primul sezon, iar în al doilea sezon starul din Creed și Black Panther, Michael B. Jordan, și-a făcut apariția într-un episod deosebit de realist. Diferite studiouri de animație au fost implicate în crearea episoadelor anterioare, în special Blur Studio, care a produs o mulțime din episoadele din cel de-al treilea sezon. În orice caz, știm că rezultatele pe care le vor obține în urma filmărilor vor certifica așteptarea lungă și calitatea episoadelor conținute de sezonul 4 al antologiei.

Actori Love, Death and Robots
Parte din distribuția seriei Love Dead and Robots

”Love Death + Robots Volume IV is a GO”, este mesajul integrat în descrierea anunțului făcut pe Instagram, în timp ce pe o cutie neon stă scris Volume F***. Bănuim, de altfel, că acesta va fi denumirea oficială a sezonului, deși este prea devreme să tragem astfel de concluzii. După cum am spus, articolul de față trebuie tratat ca atare, întrucât nu documentează informații oficiale din mediul online, ci doar zvonuri și presupuneri bazate pe sezoanele anterioare. Bineînțeles, vom urmări în mod constant anunțurile oficiale, astfel încât, atunci când vom avea la dispoziție noi informații, să reactualizăm articolul numaidecât. Tu ce experiență ai cu această antologie? Aștepți cu nerăbdarea lansarea Love Death and Robots sezonul 4? Așteptăm părerile tale în secțiunea de comentarii și sperăm că ai găsit ca fiind util acest articol.

Share.
Avatar of Lucian Constantin

Absolvent al Facultatii de Stiinte ale Naturii, specializat in fizica si informatica. Pasionat de mic de tehnologie, cosmologie si tot ceea ce cuprinde necunoscutul si evolutia umanitatii.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.