Free cookie consent management tool by TermsFeed

Miami Bici 2 este filmul care a înregistrat cele mai mari încasări în cinematografele din România în anul 2023. Obținând peste 3 milioane de euro, producția cinematografică a depășit chiar și celebrele Barbie și Oppenheimer, iar în curând, fanii vor putea viziona Miami Bici 2 pe Netflix.

Miami Bici 2 a apărut la o distanță de 3 ani de primul film și era de așteptat ca și cea de-a doua parte să fie un succes. Prima ecranizare s-a clasat pe primul loc în Box Office, în ciudat faptului că nu a rulat mai mult de 4 săptămâni în cinematografele din România din cauza pandemiei.

Care este data de lansare pentru Miami Bici 2 pe Netflix?

După ce Miami Bici 2 a fost lansat în noiembrie 2023 în cinematografele din România, filmul este disponibil acum și pe Netflix.

Astfel, începând de miercuri, 20 martie, fanii de pretutindeni ai celor doi protagoniști Miami Bici vor putea să vadă continuarea primului film și de acasă.

Era de așteptat ca Netflix să cumpere drepturile pentru cea de-a doua parte a ecranizării, dat fiind faptul că primul film Miami Bici se află deja pe platformă, alături de multe alte producții românești de succes.

Despre ce este vorba în Miami Bici 2?

În Miami Bici 1 i-am cunoscut Ion și Ilie, interpretați de actorul și producătorul Matei Dima și Codin Maticiuc. Cu o dorință aprinsă de a se îmbogăți rapid, aceștia au călătorit spre Miami, unde au avut parte de o mulțime de aventuri amuzante.

De această dată, Miami Bici 2 își are acțiunea în Los Angeles, unde vom reîntâlni cele două personaje principale. Aceștia ajung din nou în centrul unor afaceri ilegale din care trebuie să scape cât mai repede cu putință.

Care sunt cele mai surprinzătoare apariții din Miami Bici 2?

Filmul regizat de Jesus del Cerro este catalogat drept cel mai scump film românesc realizat vreodată.

Printre cele mai surprinzătoare apariții se numără cea a lui Danny Trejo, unul dintre cei mai cunoscuți actori din lume.

De asemenea, mai multe persoane cunoscute din România și-au făcut apariția pe marile ecrane la difuzarea producției. Este vorba despre Nadia Comăneci, Cristi Borcea, Ilie Dumitrescu și Florin Răducioiu.

Această combinație de personaje nu a fost nici ușor, dar nici ieftin de realizat. Nadia Comăneci a filmat în Los Angeles, alături de Matei Dima și Codin Maticiuc, în timp ce scena lui Cristi Borcea care a stârnit cel mai mare amuzament publicului a fost realizată în România.

De asemenea, doar pentru interpretarea lui Danny Trejo s-a alocat un buget de peste jumătate de milion de euro.

Alți actori celebri care au fost contactați pentru a lua parte la Miami Bici 2 sunt: Chuck Norris, Pamela Anderson, Michael Madsen, Charlie Sheen, Dolph Lundgren și Jean-Claude Van Damme.

Care sunt cele mai surprinzătoare apariții din Miami Bici 2
Sursa fotografiei: IMDb

Ce alte producții românești de succes se află pe Netflix?

Există o multitudine de filme românești care se pot viziona pe Netflix, iar dintre cele mai populare producții amintim:

 • 4 luni, 3 săptămâni și 2 zile (2007)
 • Poziția copilului (2013)
 • 6.9 pe scara Richter (2016)
 • Ana, Mon Amour (2017)
 • Coborâm la prima (2018)
 • La Gomera (2019)
 • Oh, Ramona! (2019)
 • Complet necunoscuți (2021)
 • Zăpadă, Ceai și Dragoste (2021)
 • Love Sorry (2022)
 • Taximetriști (2023)

De asemenea, Netflix a urcat pe platforma sa o mare parte din filmele la care Matei Dima, actorul principal din Miami Bici 2, a luat parte ca producător. Toate au reușit să obțină încasări foarte mari în cinematografele din România, motiv pentru care acum pot fi vizionate pe celebra platformă de streaming:

 • 5 Gang: Un altfel de Crăciun (2019)
 • Miami Bici (2020)
 • Teambuilding (2022)
 • Romina, VTM (2023)
 • Haita în acțiune (2023)
Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Un comentariu

 1. Avatar of George

  De asemenea, mai sunt disponibile si alte productii precum „Bucuresti Non Stop”, „Contrabanda in Miami”, „Cu catea in Miami” si „Coduri pentru Franklin” care pot fi vazute de catre utilizatorii din intreaga lume.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.