Free cookie consent management tool by TermsFeed

Ultimele știri anunță că Margot Robbie, alături de membrii companiei LuckyChap, va produce filmul The Sims. Compania de producție încă se bucură datorită filmului Barbie, care a fost un succes internațional, obținând peste 1,45 miliarde de dolari la nivel global.

Acum, Margot Robbie, Tom Ackerly, Josey McNamara și Sophia Kerr sunt gata să colaboreze cu Roy Lee și Miri Yoan de la Vertigo Entertainment pentru a lansa filmul The Sims. De asemenea, și compania care a publicat seria de jocuri, Electronic Arts, va fi implicată în acest proiect.

Filmul The Sims va fi regizat de Kate Herron, cunoscută pentru regizarea primului sezon din Loki. Totodată, aceasta este programată să regizeze și primul episod din sezonul 2 The Last of Us. Herron va lucra și ca scenarist împreună cu Briony Redman. Acestea au mai colaborat și înainte la scenariul unui episod din Doctor Who.

Ce este The Sims?

The Sims este un joc video care simulează viața reală. Jucătorii își aleg un avatar căruia îi pot modela trăsăturile și personalitatea după bunul plac. Acesta se comportă exact ca o ființă umană, executând sarcinile obișnuite de zi cu zi, interacționând cu alte caractere din joc și creând diverse relații cu acestea.

Jocul a fost lansat în anul 2000 și a avansat mult de-a lungul timpului, permițând utilizatorilor să devină proprietari de case, să-și creeze propria familie sau să se transforme în vampiri prin intermediul codurilor The Sims. În prezent, The Sims a fost vândut în peste 200 de milioane de exemplare de la data publicării acestuia.

Ce se știe despre filmul The Sims?

Nu se știe cu exactitate ce caracteristici din joc va include filmul The Sims sau în ce fel va fi acesta urmărit pe marile ecrane. Cât despre distribuție, nu există zvonuri cu privire la cine ar putea juca în această producție. Există totuși critici care asociază filmul The Sims cu Barbie, în ambele proiecte fiind vorba despre caractere care sunt controlate de către altcineva.

Fiind produse de aceeași companie, se așteaptă deja ca filmul The Sims să aibă un real succes atunci când o să fie lansat. The Insneider este site-ul care a publicat pentru prima dată știrea cu privire la filmul The Sims și nu se cunosc încă mai multe informații.

În concluzie, Margot Robbie și echipa de la LuckyChap sunt pregătiți să ducă la bun sfârșit producția filmului The Sims. Cu un portofoliu impresionant, care include și succesul internațional al filmului Barbie, acești producători se alătură forțelor cu Roy Lee și Miri Yoon de la Vertigo Entertainment pentru a aduce pe ecrane universul captivant al jocului The Sims.

Share.
Avatar of Mihaela

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.