Free cookie consent management tool by TermsFeed

Operatorul online 888poker a realizat încă o punte de legătură cu utilizatorii săi printr-o nouă campanie în care a recrutat streameri profesioniști de poker pe platforma Twitch.

Fanii pokerului au avut ocazia să intre într-o echipă de top după ce s-au înscris în concursul ce se va derula până pe 15 aprilie. În cadrul concursului, marele premiu este un contract cu 888poker Stream Team.

Norocosul va face pereche cu alți streameri cunoscuți de poker pe Twitch precum Jordan „jordanbanfield_” Banfield, Nick „eastyyy22” Eastwood, Ricardo „Mat3usPT” Mateus, Josh „joshmanleypoker” Manley, Andrei „AndreiCoz” Cosmin, Aaron „abarone68” Barone și Leo „leojokura” Jokura.

Participarea a fost deschisă tuturor utilizatorilor

Condițiile de participare la acest concurs au fost foarte simple de îndeplinit. A durat doar câteva momente până au intrat în cursă pentru această campanie spectaculoasă. Pașii au fost următorii:

  • Înscrierea în comunitatea de Discord a 888poker
  • Completarea formularului de participare la concursul Stream On

Procesul de înregistrare s-a desfășurat între 1 și 15 martie. După ce pașii de mai sus au fost îndepliniți, utilizatorii trebuie să treacă acum la acțiune. Mai exact, până pe 15 aprilie ei trebuie să facă streaming cel puțin 4 ore pe săptămână în timp ce încearcă jocuri de poker de pe platforma 888poker.

Pentru ca totul să fie și mai interesant, câștigătorul va fi ales atât de un juriu 888poker, dar și pe baza voturilor realizate în comunitatea Discord a operatorului. Ponderea membrilor va conta cu 50%, ceea ce înseamnă mult.

Surprize peste surprize pentru participanți

Chiar și cei care nu vor câștiga premiul cel mare vor fi recompensați. Fiecare streamer care va îndeplini condițiile va primi automat un tichet de participare la turneele de pe platformă, după cum urmează:

  • 4 ore în fiecare săptămână – tichet de 22$
  • 6 ore în fiecare săptămână – tichet de 55$
  • 10 ore în fiecare săptămână – tichet de 109$

Tichetul de 109$ le va oferi utilizatorilor posibilitatea de a lua parte la un turneu Mystery Bounty Main Event ce este organizat săptămânal, cu premii garantate de 100.000 de dolari.

888poker: distracție online și offline

Brandul 888poker are o istorie pe piață de peste două decenii. În această perioadă a contribuit semnificativ la inovațiile care au făcut pokerul online una dintre cele mai atractive activități recreaționale. Operatorul pune accent pe jocul responsabil, în timp ce le oferă utilizatorilor posibilitatea de a se distra într-un mediu sigur și responsabil, pe o platformă care funcționează la cele mai înalte standarde.

Din dorința de a le oferi utilizatorilor o experiență totală, compania organizează constant și evenimente LIVE. Inclusiv Bucureștiul este o etapă importantă din calendarul 888poker LIVE, așa cum s-a demonstrat și la ediția din acest an, organizată în luna martie la Poker Room București. Utilizatorii au avut ocazia să se califice la acest eveniment de top și prin intermediul unor sub-sateliți ce au plecat de la doar 1 cent.

Tot ca parte din experiența offline se află și show-ul de succes Midnight Poker. În ultimii ani, utilizatorii platformei online au avut ocazia să participe la un eveniment de cinci stele. Jucătorii calificați online luau apoi parte la un show la care era invitată și o vedetă, iar fiecare participant avea un premiu garantat. Oameni importanți din showbiz-ul românesc au luat parte la acest show, precum Elena Ionescu, Shift, Cătălin Cazacu, Cătălin Moroșanu sau Majda.

În paralel, distracția este disponibilă 24 din 24, 7 zile din 7 pe platforma operatorului online. Zi de zi sunt organizate jocuri de poker cash și turnee cu mize accesibile oricui. De la freeroll-uri până la turnee pentru cei cu un buget mai consistent, pe 888poker te poți distra într-un mediu sigur și responsabil. Iar varietatea este alt punct forte al acestui operator. Aici găsești cele mai populare versiuni, Texas Hold’em și Omaha, dar și inovații ca Blast ori Snap.

Există mai multe tipuri de turnee disponibile prin soft-ul de ultimă generație, pentru toate nivelurile de jucători, de la începători până la profesioniști. Utilizatorii au ocazia să joace la MTT-uri (mese multiple), PKO-uri (Progressive Knockout), dar și la îndrăgitele Mystery Bounty, în care spectacolul este total.

Share.
Avatar of Catalin

Fondator al site-ului TechX.ro, ce a fuzionat ulterior cu TechCafe.ro și pasionat încă de mic copil de tot ce ține de tehnologie. Master în Information Systems for e-Business și absolvent al secției de calculatoare cu predare în limba engleză la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.