Free cookie consent management tool by TermsFeed

Chiar dacă ne-am bucurat mult timp de perioada lui Daniel Craig în rolul lui James Bond, a venit timpul pentru un nou agent 007. Distribuția pentru următorul film cu James Bond rămas multă vreme departe de ochii publicului, mai mulți actori candidând pentru rolul principal.

Producătorii faimoasei francize, Barbara Broccoli și Michael G. Wilson își doresc un actor în jurul vârstei de 30 de ani, care să poată juca rolul lui James Bond timp de un deceniu. Astfel, acest aspect a eliminat din competiție câțiva candidați precum Idris Elba și Tom Hardy.

Aaron Taylor-Johnson va fi următorul James Bond?

Chiar dacă nu s-a făcut niciun anunț oficial, potrivit unor rapoarte, se zvonește că actorul care îl va înlocui pe Daniel Craig în rolul lui James Bond este Aaron Taylor-Johnson.

Conform The Sun, producătorii deja i-ar fi transmis lui Taylor-Johnson contractul pentru rol, însă până la confirmarea acestuia, noutățile rămân doar la nivel de zvon. Aceeași publicație a menționat că EON Productions, compania care produce franciza James Bond, speră să înceapă filmările pentru cel de-al 26-lea film cu James Bond mai târziu în acest an și că actorul în vârstă de 33 de ani este alegerea finală pentru rol.

Cu toate acestea, Aaron Taylor-Johnson respinge aceste zvonuri încă de la apariția lor. În mai multe interviuri pe care actorul le-a avut, a evitat să vorbească despre posibilitatea de a-l interpreta pe James Bond în viitor. De fiecare dată când subiectul a fost adus în discuție, Taylor-Johnson a declarat că vrea să se concentreze pe lucruri concrete și pe proiectele din prezent deja aprobate.

Ce actori au mai fost luați în considerare pentru rol?

De când s-a stabilit producția următorului film cu James Bond, mai mulți actori au candidat pentru rol. O mare parte dintre aceștia au avut preponderent roluri în filme de acțiune, fiind considerați o alegere potrivită. Pe lângă Aaron Taylor-Johnson, alți actori propuși pentru rolul lui James Bond au fost:

 • Theo James
 • Cillian Murphy
 • Charles Melton
 • Andrew Garfield
 • Tom Hardy
 • Henry Cavill
 • Jacob Elordi
 • Rege-Jean Page
 • Austin Butler
 • Robert Pattinson
 • Harris Dickinson
 • Idris Elba

Când o să apară următorul film James Bond?

Având în vedere că există foarte multe detalii care încă nu sunt puse la punct, nu ne așteptăm ca următorul film cu James Bond să fie lansat mai devreme de anul 2025. Conform unei declarații a producătoarei Barbara Broccoli din iunie 2022, filmările ar trebui să înceapă în acest an. De asemenea, aceasta a dezvăluit și câteva schimbări care se vor produce:

Nu există un scenariu și nu putem veni cu unul până nu decidem cum vom aborda următorul film, pentru că, într-adevăr, este o reinventare a lui Bond. Reinventăm cine este el și asta durează ceva timp. Aș spune că filmările sunt la cel puțin doi ani distanță.

Barbara Broccoli

Co-producătorul Michael G. Wilson a confirmat spusele colegei sale, subliniind faptul că cel de-al 26-lea film cu James Bond va reprezenta o resetare a francizei:

Am încercat să ne uităm la oameni mai tineri în trecut, dar încercarea de a vizualiza acest lucru nu funcționează. Rețineți, Bond este deja un veteran. A avut ceva experiență (…) Nu este un copil proaspăt ieșit de la liceu, de aceea rolul funcționează pentru un om de 30 de ani.

a declarat Wilson pentru Deadline

Prin urmare, rămâne de văzut dacă Aaron Taylor-Johnson va fi următorul James Bond și va accepta oferta propusă. Chiar și așa, publicul va trebui să mai aștepte un an sau poate chiar doi pentru lansarea oficială a filmului. Așa cum spuneau și producătorii, dacă vor exista schimbări atât de mari pentru franciză, este normal ca și timpul de așteptare să se prelungească.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.