Free cookie consent management tool by TermsFeed

Fanii jocurilor video așteaptă cu nerăbdare apariția următorului joc Grand Theft Auto încă de când producția acestuia era doar un zvon. Cu toate acestea, jucătorii ar putea fi dezamăgiți din cauză că există o posibilitate ca data de lansare pentru GTA 6 să fie amânată până în anul 2026.

Care este data de lansare pentru GTA 6?

Lansarea oficială a jocului este programată pentru anul 2025, mai exact în primăvară. Conform Kotaku, acesta încă rămâne obiectivul producătorului Rockstar Games, de a oferi utilizatorilor noul joc anul viitor. Totuși, aceeași sursă a oferit informații cu privire la faptul că deja au început să apară întârzieri în producție și că este posibil ca data de lansare pentru GTA 6 să fie prelungită până în 2026.

După ce jocul a fost dezvăluit oficial la finalul anului 2023, acesta a devenit cel mai popular subiect de discuție pentru pasionații de gaming. Chiar dacă trailerul GTA 6 a apărut tot atunci, dându-le utilizatorilor speranțe, acum se pare că data de lansare pentru GTA 6 ar putea fi amânată.

Din ce cauză ar putea fi amânată data de lansare pentru GTA 6?

Acest lucru s-ar datora unei probleme pe care compania o are cu personalul. De curând, Rockstar Games a solicitat ca lucrătorii de la distanță să se întoarcă la birouri 5 zile pe săptămână începând cu luna aprilie. Angajații au declarat că munca de acasă a reprezentat o oportunitate pentru aceștia să găsească un echilibru între serviciu și celelalte responsabilități și să-și organizeze timpul în funcție de nevoi.

Chiar dacă se presupune că această schimbare ar fi făcută în favoarea calității următorului joc GTA, acest transfer brusc i-a luat prin surprindere pe mulți dintre angajați și a atras nemulțumirea acestora. De asemenea, foarte mulți angajați sunt îngrijorați de faptul că ar putea fi suprasolicitați acum de către companie, pe măsură ce GTA 6 intră în ultima parte a dezvoltării sale.

În urma acestor informații, pe Reddit a fost încărcată o postare cu anunțuri de angajare ale companiei Rockstar pentru diverse posturi precum designer de misiuni, animator de personaje pentru gameplay sau brand designer. Acest lucru a întărit ultimele speculații, făcând cert faptul că producția se află în dificultate.

Având în vedere că GTA 5 a fost recunoscut drept cel mai bun joc al ultimului deceniu, iar astfel, această nerăbdare a fanilor pentru următorul joc pune foarte multă presiune pe umerii întregii echipe de producție. GTA 5 a fost lansat în 2013, iar astfel, cu mai bine de 10 ani diferență între cele două jocuri, este normal ca cei de la Rockstar să muncească din greu pentru a menține standardele ridicate.

Rămâne de văzut dacă producătorii vor reuși să dezvăluie jocul la timp. În acest moment, data programată pentru lansarea oficială este la începutul anului 2025. Totuși, există surse care sunt de părere că lansarea jocului GTA 6 poate fi prelungită până în toamna anului 2025 sau și mai târziu, la început de 2026.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.