Free cookie consent management tool by TermsFeed

După ce am văzut care sunt cele mai așteptate seriale de pe platformă de anul acesta, urmează de această dată să analizăm cele mai așteptate filme Netflix din 2024. Noile ecranizări au la bază actori și regizori de top, continuări ale unor serii consacrate, debuturi regizorale sau adaptări după anumite surse.

Unele dintre cele mai așteptate filme Netflix din 2024 au deja stabilită o dată de lansare, în timp ce pentru altele, atât trailerul, cât și premiera sunt încă necunoscute. Un singur lucru este cert, și anume, că toate acestea sunt așteptate în 2024.

Lift: 12 ianuarie 2024

Filmul lansat pe Netflix în data de 12 ianuarie îl are ca protagonist pe Kevin Hart. Acesta interpretează rolul unui hoț profesionist, care alături de echipa sa, încearcă să jefuiască un seif de la bordul unui avion.

Datorită faptului că filmele cu această temă au fost populare dintotdeauna, producția are deja un public entuziast. Din distribuție mai fac parte și Gugu Mbatha-Raw, în rolul fostei iubite a personajului lui Hart, care este agent FBI, Sam Worthington și Vincent D’Onofrio.

The Kitchen: 19 ianuarie 2024

Unul dintre cele mai așteptate filme Netflix din 2024 îl prezintă pe Daniel Kaluuya, starul din Get Out și Spider-Man: Across the Spider-Verse în postura de regizor. În Londra distopică, în care toate locuințele sociale au fost eliminate, Izi se străduiește să supraviețuiască, în același timp având sub protecția sa un orfan în vârstă de 12 ani.

Acest debut regizoral creează multe așteptări, mai ales din partea unui actor care a colaborat cu regizori câștigători ai premiilor Oscar, precum Jordan Peele. Filmul a fost lansat pe Netflix pe data de 19 ianuarie.

Orion and the Dark: 2 februarie 2024

Noul film Netflix în colaborare cu Dreamworks este așteptat foarte curând, mai exact pe data de 2 februarie. Animația îl are în centru pe personajul principal, Orion. Acesta este caracterizat drept un băiat speriat care este abordat de un personaj pe nume Dark, pentru a porni într-o aventură în încercarea de a-și înfrânge temerile.

Pelicula se încadrează în cele mai așteptate filme Netflix din 2024, însă acest lucru se datorează în mare parte eșecului pe care Dreamworks l-a avut la box office în anul precedent. Astfel, publicul este nerăbdător să vadă dacă lucrurile vor avea parte de o schimbare.

Spaceman: 1 martie 2024

Bazat pe romanul SF cu același nume, Spaceman urmărește un astronaut al republicii Cehe, pe nume Jakub Procházka. Acesta este interpretat de Adam Sandler, care va avea de îndeplinit o misiune periculoasă în Spațiu.

Dintre colegii de distribuție fac parte Carey Mulligan, Kunal Nayyar și Isabella Rossellini, iar premiera este stabilită pe data de 1 martie 2024.

Damsel: 8 martie 2024

În 2024, Millie Bobby Brown va juca rolul principal în filmul inspirat de basmul Damsel. Elodie crede că va căsători cu un prinț din povești, însă în schimb, aceasta este doar o capcană organizată de familia regală pentru a plăti o îndatorire străveche. După ce este exilată într-o peșteră de dragon, aceasta trebuie să lupte pentru a supraviețui.

Alături de Millie Bobby Brown vor mai face parte din distribuție și Angel Bassett, Robin Wright, Nick Robinson și Ray Winstone. Producția ocupă primul loc dintre cele mai așteptate filme Netflix din 2024 și va fi lansat pe data de 8 martie.

Rebel Moon Part Two – The Scargiver: 19 aprilie 2024

Primul film, Rebel Moon: Part One – A Child of Fire prezintă o lume din viitor amenințată de invadatori. Chiar dacă această ecranizare lansată în 2023 nu a primit recenzii foarte bune din partea criticilor, fanii au transformat-o într-una din cele mai populare din cadrul platformei.

Acum, distribuția va continua să se lupte pentru supraviețuire în partea a doua care este programată să se lanseze pe 19 aprilie.

Beverly Hills Cop: Axel F: vara anului 2024

Eddie Murphy se întoarce în rolul lui Axel Foley în Beverly Hills Cop: Axel F. Ecranizarea face parte din cele mai așteptate filme Netflix din 2024, deoarece personajul nu a mai fost văzut de la lansarea lui Beverly Hills Cop III, în 1994.

Chiar dacă doar primul film din serie s-a bucurat cu adevărat de succes, această continuare este primită cu mult entuziasm de către fani. Nici pentru această peliculă nu există o dată de lansare exactă, ci este preconizat să aibă premiera undeva în vara anului 2024.

The Old Guard 2: iulie 2024

Așa cum spuneam, printre cele mai așteptate filme Netflix din 2024 se află și continuări, pe lângă noi titluri. Prima parte a seriei, The Old Guard, a fost lansată în anul 2020, unde Charlize Theron interpretează rolul liderului unei echipe de mercenari nemuritori.

După recenziile foarte bune pe care le-a primit, se pare că în 2024 toți actorii se întorc pentru The Old Guard 2. Scenariul a fost scris chiar de către autorul romanelor grafice după care filmul a fost adaptat, sugerând astfel faptul că ar putea deveni o trilogie.

A Family Affair: 17 noiembrie 2024

Nu se putea ca lista cu cele mai așteptate filme Netflix din 2024 să nu conțină o comedie romantică. Joey King joacă rolul unei tinere care lucrează pentru un star de film, interpretat de Zac Efron. Totul pare a decurge normal, asta până când personajul lui Joey descoperă că șeful ei are o relație cu mama sa (Nicole Kidman).

Fanii se așteaptă la multe momente amuzante din data de 17 noiembrie, atunci când ecranizarea va fi lansată în mod oficial.

The Piano Lesson: a doua jumătate a anului 2024

Cele mai așteptate 10 filme Netflix din 2024. The Piano Lesson
Sursa fotografiei: Netflix

Adaptat după piesa de teatru câștigătoare a premiului Pulitzer în 1987, unul dintre cele mai așteptate filme Netflix din 2024 și-a format deja un public entuziast. The Piano Lesson are loc în timpul Marii Crize și prezintă o familie care deține un pian acoperit de sculpturi realizate de un strămoș înrobit.

Netflix nu a făcut niciun anunț oficial în legătură cu data de lansare, însă alte surse au confirmat că filmul fin a cărui distribuție fac parte Samuel L. Jackson și John David Washington va fi lansat în a doua jumătate a anului 2024.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Un comentariu

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.