Free cookie consent management tool by TermsFeed

Când vorbim despre seriale populare pe Netflix, Cobra Kai este unul care ne vine cel mai rapid în minte. Lansat inițial de Youtube Premium, serialul a fost achiziționat de Netflix în cel de-al treilea sezon. De atunci, a devenit extrem de popular, fiind una dintre cele mai îndrăgite producții ale Netflix.

Și nu degeaba. Pe lângă faptul că a continuat nostalgia filmelor originale Karate Kid, Cobra Kai a adăugat o dispută mult mai mare între Daniel Larusso și Johnny Lawrence. Dar asta nu e tot, serialul duce drama mai departe și reușește să conecteze diferite generații de fani, devenind acum și mai popular.

Odată cu sosirea noilor episoade și cu mai multe posibilități deschise în cadrul intrigii pe care o oferă povestea, fanii se întreabă care va fi soarta serialului. Ei bine, s-ar putea ca toate acestea să le aflăm odată cu Cobra Kai Sezonul 5. Iată tot ce știm despre acesta!

Cobra Kai Sezonul 5

După cum am relatat, serialul este în prezent unul dintre cele mai populare de pe Netflix. Ca atare, a primit confirmarea pentru realizarea celui de-al cincilea sezon deja anticipat de fani. Anunțul a fost făcut chiar de către Netflix în august 2021, cu câteva luni înainte de premiera celui de-al patrulea sezon.

Reînnoirea lui Cobra Kai cu un al cincilea sezon dovedește că Netflix are multă încredere în serial. De-a lungul timpului, doar câteva producții extrem de populare au fost reînnoite mai devreme, printre care se numără seriale precum The Witcher și Elite.

Când va fi lansat Cobra Kai Sezonul 5?

https://twitter.com/CobraKaiSeries/status/1522429802778669058?s=20&t=gYB78yAx9sKbGxkBWXXUOZy9W1QUu8ERxK_tUurTEFw

În ceea ce privește lansarea, cel de-al cincilea sezon va debuta pe 9 septembrie 2022. Acest lucru este confirmat de noul clip împărtășit vineri, 6 mai 2022, de Netflix cu ocazia anunțului privind debutul noilor episoade.

Noile sezoane din Cobra Kai sunt lansate de obicei la sfârșitul lunii decembrie sau la începutul lunii ianuarie, așa că este bine de știut că Netflix lansează sezonul 5 din Cobra Kai mai devreme decât se anticipa.

Cobra Kai Sezonul 5 – distribuție

Printre actorii principali din distribuția Cobra Kai îi vom regăsi în sezonul 5 pe William Zabka și Ralph Macchio, care vor relua rolurile personajelor Johnny Lawrence și Daniel LaRusso. Pe lângă ei, îi vom revedea și pe toți ceilalți din sezoanele anterioare.

Poate că și unele fețe noi vor începe să se antreneze în dojo-ul deschis de Johnny Lawrence. Cu toate acestea, în timp ce așteptăm mai multe vești, lista actorilor principali din Cobra Kai a sezonului cinci este următoarea:

 • William Zabka este Johnny Lawrence
 • Ralph Macchio este Daniel LaRusso
 • Courtney Henggeler este Amanda LaRusso
 • Mary Mouser este Samantha LaRusso.
 • Xolo Maridueña este Miguel Diaz
 • Tanner Buchanan este Robby Keene
 • Jacob Bertrand este Eli „Falco” Moskowitz.
 • Gianni Decenzo este Demitri
 • Nichole Brown este Aisha Robinson
 • Martin Kove este John Kreese
 • Peyton List este Tory

Numărul și durata episoadelor

Primele patru sezoane ale serialului Cobra Kai au constat toate din 10 episoade de aproximativ 30 de minute fiecare. Prin urmare, este foarte probabil ca și sezonul 5 să fie format din același număr de episoade. Vom afla mai multe despre acest lucru în viitorul apropiat, atunci când vom avea informații mai concrete despre următorul sezon al Cobra Kai Netflix.

Cobra Kai Sezonul 5 – trailer

Pe 6 mai, Netflix a lansat primul teaser trailer pentru sezonul 5 din Cobra Kai, care prezintă întoarcerea lui Chozen, care face echipă cu Daniel LaRusso în încercarea de a opri planurile nefaste ale lui Terry Silver de a extinde dojo-ul Cobra Kai în toată valea. Între timp, Johnny Lawrence are misiunea de a-l găsi pe Miguel în Mexic, iar Robby Keene se alătură aventurii sale.

Share.
Avatar of Marian M.

Pasionat de lumea digitală. În timpul liber îmi îmbogățesc cunoștințele ce țin de marketing digital, în special SEO.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.