Free cookie consent management tool by TermsFeed

Așa cum au prezis criticii, lansarea filmului ‘The Black Phone’ s-a dovedit a fi un succes, publicul larg primind cu brațele deschise acest film al lui Scott Derrickson. La fel ca acesta, există și alte filme de groază care sunt alegerea ideală pentru o vizionare plăcută din confortul propriei case. Aceste filme nu numai că sunt pline de suspans și spaime, dar au și o poveste interesantă care te va ține captivat până la sfârșit.Așadar, dacă ești în căutarea unui film de groază pe care să-l urmărești după ce ai văzut The Black Phone, atunci acestea sunt unele dintre cele mai bune din care poți alege.

The Orphanage (2007)

The Orphanage (2007)
The Orphanage (2007) a fost bine primit de critici, mulți dintre ei lăudând regia

The Orphanage este un film de groază spaniol din 2007 regizat de J. A. Bayona la debutul său ca regizor. Filmul o are ca protagonistă pe Belén Rueda în rolul Laurei, o femeie care se întoarce la orfelinatul din care a fost adoptată cu gândul de a-l redeschide ca un cămin pentru copii cu dizabilități. În film mai joacă Fernando Cayo, în rolul lui Carlos, soțul Laurei, și Roger Prías, în rolul lui Simón, fiul lor adoptiv în vârstă de 7 ani. The Orphanage a fost bine primit de critici, mulți dintre ei lăudând regia lui Bayona și interpretarea lui Rueda. A fost, de asemenea, un succes comercial, având încasări de peste 92 de milioane de dolari în întreaga lume, la un buget de 7 milioane de dolari.

10 Cloverfield Lane (2016)

10 Cloverfield Lane (2016)
10 Cloverfield Lane (2016) este un film bine jucat, nuanțat și surprinzător de eficient. Un thriller pe care trebuie neapărat să-l vezi

10 Cloverfield Lane este cel de-al doilea film al francizei Cloverfield. Acesta o are ca protagonistă pe Mary Elizabeth Winstead în rolul lui Michelle, o femeie care se trezește cu o rană la picior într-un buncăr subteran după ce mașina ei a fost lovită de un alt vehicul. Howard, interpretat de John Goodman, intră în cameră și îi spune că a avut loc un atac chimic care a lăsat lumea exterioară nelocuibilă. Deși Michelle este inițial sceptică, în curând ajunge să creadă povestea lui Howard și cei doi încep să formeze o legătură. Cu toate acestea, tocmai când se pare că ar putea să-și facă o viață în buncăr, ei se confruntă cu un nou pericol.

Creep (2014)

Creep (2014)
Creep (2014) este o abordare inteligentă și ciudată a filmelor de groază, suficient de inteligent și bine jucat

Creep este un film de groază din 2014 regizat de Patrick Brice și interpretat de Mark Duplass. Intriga urmărește un videograf care răspunde la un anunț de pe Craigslist pentru a filma ultimele cuvinte ale unui muribund pentru cei dragi lui. Cu toate acestea, bărbatul se dovedește a fi un individ din ce în ce mai ciudat și înfiorător. Pe măsură ce videograful devine din ce în ce mai îngrijorat pentru siguranța sa, la fel și publicul. Interpretarea personajului principal de către Duplass este cu adevărat tulburătoare, iar filmul face o treabă excelentă în construirea suspansului și a tensiunii. Astfel, Creep este un film de groază bine realizat, care merită cu siguranță vizionat dacă ți-a plăcut The Black Phone.

The Visit (2015)

The Visit (2015)
The Visit (2015) oferă fanilor horror un amestec satisfăcător de emoții și râsete

The Visit este un film american de groază care îl are în distribuție pe Olivia DeJonge, Ed Oxenbould, Deanna Dunagan și Peter McRobbie. Filmul urmărește doi frați care sunt trimiși la ferma îndepărtată a bunicilor lor din Pennsylvania pentru o excursie de o săptămână. Frații descoperă curând că bătrânii sunt niște psihopați periculoși care au planuri bizare pentru ei. The Visit a fost primul film al lui Shyamalan lansat de Blumhouse Productions și a fost un succes critic și comercial. Filmul a avut încasări de 98 de milioane de dolari cu un buget de 5 milioane de dolari și a primit recenzii pozitive din partea criticilor, care au lăudat scenariul, regia, interpretarea și atmosfera.

Share.
Avatar of Marian M.

Pasionat de lumea digitală. În timpul liber îmi îmbogățesc cunoștințele ce țin de marketing digital, în special SEO.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.