Free cookie consent management tool by TermsFeed

After Everything, cea de-a cincea parte a seriei After a apărut recent în cinematografe, după o așteptare de un an, așa cum filmele cu Tessa și Hardin ne-au obișnuit.

Seria After este inspirată de cărțile cu același nume scrise de Anna Todd, iar această parte spune povestea lui Hardin și a Tessei, după despărțirea care a avut loc la finalul celei de-a patra ecranizări. Chiar dacă fanii au sperat că totuși această serie se va continua, After Everything este ultima parte și nu va exista un After 6.

Motivele pentru care nu va exista After 6

Unul dintre motivele evidente pentru care After 6 nu se va produce, se leagă, bineînțeles, de seria de cărți care a servit drept inspirație. Seria de cărți After cuprinde 5 volume, iar fiecare film a urmat îndeaproape firul narativ al acestora.

Astfel, este de înțeles că și seria de ecranizări se va opri aici. Chiar dacă s-ar mai fi putut prelungi, deoarece Hardin și Tessa au împreună o istorie îndelungată, filmele vor respecta cărțile până la capăt.

Un al doilea motiv îl reprezintă numele ultimului film, After Everything, care ilustrează în mod cert finalul și care nu lasă loc pentru o continuare.

În plus, un alt argument pentru care, din păcate, nu o să apară After 6 este acela că After 5 se încheie într-o notă care înștiințează spectatorii că seria a ajuns la final.

After 5. After Everything, Tessa and Hardin
Sursa fotografiei: Voltage Pictures

Vor mai urma filme care se leagă de seria After?

Ultima parte din After, asemenea cărții, se concentrează mai mult pe personajul lui Hardin și la metodele prin care acesta face față despărțirii de Tessa. Chiar dacă nu vom preciza finalul, acesta este previzibil.

Anna Todd a mai publicat alte două volume care se leagă de seria After. Acestea se numesc Nimic mai mult și Nimic mai puțin și expun viața amoroasă a lui Landon Gibson, fratele vitreg al lui Hardin și cel mai bun prieten al Tessei.

În această duologie, Landon face față unor încercări dificile, iar în același timp, publicul poate înțelege mai bine relația dintre Hardin și Tessa din perspectiva personajului feminin și a confesiunilor ei către Landon.

Nimic legat de ecranizarea acestor volume nu a fost confirmat până acum, dar la cât de așteptate au fost filmele After, există o mare posibilitate ca fanii să vrea orice altă peliculă care s-ar putea lega din nou de cuplul Tessa și Hardin.

Între timp, există și alte filme ca After care te-ar putea interesa. Toate sunt la fel de bune și le poți viziona până la apariția mai multor informații în legătură cu viitoarele producții.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.