Free cookie consent management tool by TermsFeed

La doar câteva zile după lansarea celor mai recente modele iPhone, mai mulți utilizatori au raportat că iPhone 15 se încălzea atât de tare încât nu îl puteau ține în mână în timpul unei convorbiri.

După aceste afirmații, mai multe teste au fost făcute și s-a constatat că telefonul poate ajunge la temperaturi de până la 48°C, iar acest aspect a afectat în mod negativ și performanța dispozitivelor.

Cum a răspuns Apple cu privire la problemele de supraîncălzire ale iPhone 15?

Apple a făcut o declarație, spunând că li s-au adus la cunoștință rapoartele conform cărora unele dispozitive iPhone 15 devin extrem de fierbinți în timpul utilizării sau doar atunci când sunt încărcate.

Dispozitivul poate părea mai cald în primele zile după configurarea sau restaurarea acestuia din cauza activității sporite în fundal.

Apple
Problemele de supraîncălzire ale iPhone 15 au fost confirmate de Apple
Sursa fotografiei: GSMArena.com

Într-adevăr, au fost și utilizatori care au avut de-a face cu supraîncălzirea noului telefon, dar problema a dispărut odată cu finalizarea configurării dispozitivului. Cu toate acestea, Apple a făcut publică descoperirea unor erori:

Am descoperit, de asemenea, o eroare în iOS 17 care afectează unii utilizatori și care va fi abordată printr-o actualizare de software. (…) O altă problemă implică unele actualizări recente ale aplicațiilor terțe care duc la supraîncărcarea sistemului. Lucrăm cu dezvoltatorii acestor aplicații la remedierea problemelor care sunt în curs de implementare.

Apple

Apple a declarat, de asemenea, că zvonurile cum că noul design iPhone ar putea produce aceste probleme nu sunt adevărate și că acest aspect nu cauzează nicidecum supraîncălzirea dispozitivului.

Problemele de supraîncălzire ale iPhone 15 pot afecta dispozitivele?

Apple asigură că utilizatorii nu ar trebui să-și facă griji cu privire la siguranța dispozitivelor, deoarece există protecții încorporate în toate dispozitivele sale iOS, care protejează componentele interne chiar și în caz de supraîncălzire.

De asemenea, compania recomandă utilizatorilor să fie atenți la adaptoarele de alimentare USB-C pe care le folosesc pentru a încărca dispozitivul. Datorită faptului că noul iPhone 15 este primul cu USB-C, unii utilizatori pot folosi încărcătoare create pentru alte tipuri de dispozitive, iar cele mai mari de 20W pot provoca o supraîncălzire temporară în timpul încărcării.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.