Free cookie consent management tool by TermsFeed

Google a introdus pe piață cea mai recentă brățară de fitness din gama sa, Fitbit Charge 6, cu multiple îmbunătățiri în ceea ce privește sănătatea și o interpretare mai precisă pentru utilizatori.

Fitbit Charge 6 oferă o monitorizare mai exactă a ritmului cardiac și posibilitatea de a se conecta la diverse echipamente de sport compatibile. Pe lângă aceasta, utilizatorii au acces la funcții precum YouTube Music, Google Maps și Google Wallet direct de pe dispozitivul lor.

Când se lansează Fitbit Charge 6 în România?

Fitbit Charge 6 se va lansa în România în luna octombrie 2023 și va avea trei culori disponibile (Obsidian, Porțelan și Coral). În plus, dispozitivul poate funcționa timp de până la 7 zile cu o singură încărcare a bateriei, dispune de un ecran tactil colorat și un buton lateral haptic.

Directorul de Inginerie și Șef al Tehnologiei la Google, Lavinia Neagoe, a menționat că echipa din România a contribuit semnificativ la dezvoltarea Fitbit Charge 6, o brățară care utilizează cele mai recente tehnologii de inteligență artificială și învățare automată. Aceasta oferă funcții îmbunătățite, precum EKG, analiza somnului și gestionarea stresului, pentru a ajuta utilizatorii să-și optimizeze antrenamentele și să înțeleagă mai bine funcționarea corpului lor.

Brățara fitness Fitbit Charge 6
Sursa fotografiei: Fitbit

De ce funcții dispune Fitbit Charge 6?

  • Monitorizarea precisă a ritmului cardiac

Datorită unui algoritm îmbunătățit de învățare automată, ritmul cardiac în timpul activităților intense este cu până la 60% mai precis decât pe versiunea anterioară a dispozitivului. Acest lucru oferă interpretări mai precise pentru monitorizarea caloriilor și a activității fizice.

  • Conectivitate la aplicații și echipamente de fitness

 Charge 6 se poate conecta prin Bluetooth la aplicații populare de fitness și la diverse aparate de exerciții, permitând utilizatorilor să monitorizeze ritmul cardiac în timp real.

  • Monitorizarea unei game variate de sporturi și antrenamente de fitness

 Charge 6 poate monitoriza peste 40 de sporturi și antrenamente, inclusiv activități noi precum antrenamentul HIIT sau snowboarding. În plus, datorită GPS-ului, activitățile în aer liber pot fi monitorizate și de la distanță, dacă telefonul asociat dispozitivului se află într-o altă zonă.

  • Utilizarea YouTube Music și a altor aplicații utile

 Utilizatorii pot folosi YouTube Music pe Charge 6 în timpul antrenamentelor lor, cu un abonament YouTube Music Premium. De asemenea, acest dispozitiv include Google Maps și Google Wallet.

  • Senzori avansați pentru sănătate și starea de bine

Fitbit Charge 6 măsoară saturația de oxigen, variabilitatea ritmului cardiac, ritmul respirator, calitatea somnului și nivelul de stres, iar funcția de scanare a activității electrodermice (EDA) oferă îndrumări pentru gestionarea stresului.

Fitbit Charge 6. Noua bratara fitness de la Google
Sursa fotografiei: Fitbit

Prețul pentru brățara fitness Fitbit Charge 6 va porni de 799 lei. Această sumă include un abonament gratuit de șase luni la serviciul Fitbit Premium, care le oferă acces la numeroase sesiuni de antrenament și de mindfulness.

În plus, dispozitivul este compatibil cu majoritatea telefoanelor care rulează Android 9.0, precum și cu iOS 15, fiind necesar un cont Google și acces la internet. Unele funcții necesită o aplicație mobilă Fitbit și/sau un abonament plătit, cum ar fi cea care ajută utilizatorii să vadă cât de pregătit este corpul lor pentru un antrenament dificil sau dacă trebuie să facă pauză în ziua respectivă.

Share.
Avatar of Mihaela

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.