Free cookie consent management tool by TermsFeed

După luni întregi de așteptare, Counter-Strike 2 a avut lansarea oficială în această săptămână, iar jocul este disponibil pe Steam în mod gratuit.

Oricine a jucat Counter-Strike va primi o actualizare pentru joc, care-l va transforma în Counter-Strike 2. Cu toate acestea, dacă nu ați jucat niciodată versiunea originală sau l-ați dezinstalat, va trebui să mergeți pe pagina Steam, să căutați jocul și să-l descărcați.

Counter-Strike 2 este un joc complet nou sau o actualizare?

Pentru cei care au mai jucat Counter-Strike înainte, tot progresul va fi transferat către Counter-Strike 2 și nu veți pierde nimic.

Noua variantă reprezintă teoretic o actualizare pentru cea originală, dar practic, Counter-Strike 2 este un joc complet nou. Au avut loc unele schimbări majore, care fac aproape totul să pară diferit. Noile grenade de fum reprezintă cea mai semnificativă schimbare. Acestea pot fi oprite cu grenadele HE și se așteaptă ca acest lucru să devină o strategie cheie din cadrul jocului.

Odată cu aceste schimbări vine și o creștere a puterii de care calculatorul are nevoie pentru a putea rula Counter-Strike 2. Astfel, dacă aveți un dispozitiv mai vechi, este posibil să existe câteva probleme de funcționare.

Lansarea CS2 este pregătită să schimbe lucrurile. În timp ce jocuri populare precum Valorant și Apex Legends au cucerit scena, introducerea noului Counter-Strike 2 cu siguranță va schimba regulile jocului. Această schimbare nu doar că este binevenită, dar cu siguranță va crea momente memorabile în instoria Counter-Strike.

Share.
Avatar of Mihaela

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.