Free cookie consent management tool by TermsFeed

Operatorul de telecomunicații RCS RDS / Digi a lansat aplicația Digi Online pentru Android TV pe televizoarele Smart TV. Cu toate acestea, se pare că aplicația nu este compatibilă cu toate dispozitivele, deoarece nu funcționează pe dispozitivele cu sistem de operare WebOS disponibile pe televizoarele LG. În plus, testele efectuate pe un televizor Philips cu Android TV au arătat că aplicația Digi Online nu a putut fi utilizată. Deși este posibil ca aplicația să devină în cele din urmă compatibilă cu mai multe dispozitive, în prezent utilitatea ei este limitată. Mulți utilizatori ar putea fi dezamăgiți de această veste, deoarece aplicația ar putea fi, potențial, o modalitate excelentă de a viziona televiziune online. Deocamdată, însă, se pare că doar anumite tipuri de televizoare vor putea utiliza aplicația.

Aplicația Digi Online pentru televizoarele inteligente este o modalitate excelentă de a viziona emisiunile TV și filmele preferate. Interfața aplicației este foarte atractivă și ușor de utilizat, iar subtitrările sunt setate de pe Android TV. EPG-ul canalelor este mai detaliat decât EPG-ul disponibil pe televizor și, de asemenea, vă puteți conecta cu ușurință la contul dvs. și vă puteți configura preferințele. Canalele TV sunt aranjate tematic, astfel încât puteți găsi cu ușurință tipul de canal pe care îl căutați. De asemenea, puteți răsfoi canalele în funcție de popularitate sau în ordine alfabetică.

Aplicația Digi Online pentru Smart TV aduce 8 canale HD care nu sunt disponibile pe cablu digital. Cele 8 canale HD sunt Kiss TV HD, Rock TV HD, Magic TV HD, Fishing & Hunting HD, CNN HD, Warner TV HD, TLC HD și Epic Drama HD. Cu ajutorul acestei aplicații, telespectatorii pot urmări emisiunile și filmele preferate în înaltă definiție. De asemenea, aplicația le permite utilizatorilor să acceseze conținutul lor preferat la cerere fiindcă aplicația Digi Online le oferă abonaților acces la o varietate de filme și seriale, inclusiv cele de la Epic Dramas, precum și de la Film Now.

În calitate de abonat Digi, aveți acces complet și gratuit la aplicația Digi Online. Această aplicație oferă o gamă largă de canale HD, inclusiv Prima TV HD, Magic HD și Rock TV HD. Puteți accesa aceste canale conectându-vă cu adresa de e-mail și parola asociate cu contul dvs. online de pe site-ul Digi. Astfel, fie că sunteți în căutarea divertismentului, a știrilor sau doar a unei modalități de a rămâne conectat la acest tip de conținut, aplicația Digi Online este o opțiune excelentă pentru toți abonații Digi.

De altfel, vă aducem la cunoștință că în această lună, toți abonații Digi vor primi prin poștă o notificare prin care vor fi informați despre o viitoare modificare a grilei digitale. Deși în notificare nu se menționează o dată anume, aceasta va avea loc foarte curând. Deși reorganizarea grilei este necesară pentru a menține calitatea optimă a serviciilor, este important să fiți conștienți de faptul că acest lucru ar putea cauza unele întreruperi mici ale serviciului.

RCS RDS / Digi este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicații din România, cu o gamă largă de servicii, inclusiv cablu, Direct-To-Home, telefonie fixă, telefonie mobilă cu internet fix, internet mobil și electricitate. Compania are mulți abonați la cablu și oferă o varietate de pachete care se potrivesc diferitelor nevoi. În plus față de televiziunea prin cablu tradițională, RCS RDS / Digi oferă, de asemenea, canale digitale. Pentru clienții care doresc să rămână conectați în mișcare, compania oferă planuri de internet mobil cu viteze mari.

Share.
Avatar of Marian M.

Pasionat de lumea digitală. În timpul liber îmi îmbogățesc cunoștințele ce țin de marketing digital, în special SEO.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.