Free cookie consent management tool by TermsFeed

Fiind unul dintre cele mai populare servicii de streaming, nu există nicio îndoială că Netflix a devenit o parte omniprezentă a vieții noastre. Cu toate acestea, la fel ca multe lucruri pe care nu le știm în viață, și Netflix are multe caracteristici ascunse despre care nu știm. De la personalizarea subtitrărilor până la vizionarea offline a filmelor și serialelor preferate, Netflix oferă mult mai multe decât pare. Așadar, pentru cei care vor să profite la maximum de abonamentul lor, iată câteva funcții ascunse Netflix mai puțin cunoscute, dar totuși incredibil de utile, care merită să fie utilizate!

Personalizarea subtitrărilor

Personalizarea subtitrărilor Netflix
Funcția Netflix de personalizare a subtitrărilor oferă caracteristici interschimbabile precum șapte fonturi diferite, trei dimensiuni de text și opt culori din care puteți alege

Dacă sunteți o persoană căreia îi place să urmărească emisiuni TV și filme pe Netflix cu subtitrările pornite, poate ați observat că acestea nu sunt întotdeauna complet lizibile sau, în unele cazuri, vă distrag prea mult atenția. Ceea ce mulți utilizatori nu știu despre Netflix în sine, este că acesta are un meniu de preferințe pentru subtitrări, din care putem alege între șapte fonturi diferite, trei dimensiuni de text, opt culori și chiar alte opțiuni, cum ar fi umbrirea literelor. Pentru a vă schimba preferințele de subtitrare pe Netflix, trebuie doar să accesați pagina aceasta și să ajustați setările pentru subtitrările dvs. cum doriți. Așadar, dacă sunteți o persoană căreia îi place să se uite la un film/serial cu subtitrările pornite, asigurați-vă că le personalizați după bunul plac!

Sesiuni de vizionare în comun

Teleparty Browser Extension
Teleparty este o extensie browser care permite să vizualizați un film sau serial pe Netflix în același timp cu prietenii

În ciuda importanței deosebite pe care a căpătat-o această funcție în perioada de carantină, există încă mulți utilizatori care nu cunosc nu o cunosc. Teleparty Browser Extension, denumită anterior Netflix Party, este o extensie gratuită pentru browserele Chrome și Edge care ne permite să organizăm camere virtuale de film într-un mod sincronizat, astfel încât să puteți vedea filmul împreună cu prietenii în același timp și să discutați pe live pe chat. Este foarte simplu de utilizat: după instalarea extensiei, nu trebuie decât să vă conectați la contul dumneavoastră Netflix, să accesați filmul sau serialul pe care doriți să îl vedeți împreună cu prietenii dumneavoastră și să faceți click pe pictograma „Tp” din secțiunea cu extensii a browserului. Se va deschide o nouă fereastră în care va trebui să creați o cameră sau să vă alăturați uneia existente. Odată creată sau accesată, apăsați play și distracția poate începe! De asemenea, puteți folosi această funcție pentru a viziona împreună cu cei apropiați programe pe Hulu, HBO, Amazon Prime Video și Disney +.

Descărcarea serialelor și a filmelor pentru a putea fi vizionate offline

Netflix offline
Netflix pune la dispoziție o funcție care vă permite acum să descărcați seriale și filme pentru a le viziona offline

Netflix a fost întotdeauna o modalitate excelentă de a viziona emisiunile și filmele preferate, dar există momente în care doriți să vizionați ceva fără o conexiune la internet. Pentru acele momente, Netflix vă permite acum să descărcați seriale și filme pentru a le viziona offline. Această funcție este disponibilă pe orice telefon sau computer și înseamnă că puteți avea întotdeauna ceva de vizionat, indiferent unde vă aflați sau cât de bună (sau proastă) ar fi conexiunea dvs. la internet. Așadar, dacă plecați într-un zbor mai lung sau faceți o călătorie cu mașina prin zone cu acoperire slabă la internet, asigurați-vă că vă descărcați emisiunile preferate de pe Netflix înainte de a pleca. În acest fel, vă puteți relaxa, chiar dacă internetul nu funcționează.

Adăugarea evaluărilor IMDb, Rotten Tomatoes și altele

Trim: IMDB Ratings on Netflix
Trim este o extensie browser care încorporează în interfața Netflix evaluări de pe IMDb, Rotten Tomatoes sau Metacritic

Majoritatea persoanelor petrec destul de mult timp navigând pe Netflix, încercând să găsească ceva nou și interesant de urmărit. Astfel, cu atât de mult conținut lansat tot timpul, poate fi greu să știm ce merită să urmărit și ce să evităm. Aici intervine Trim. Trim este o extensie browser care vă permite să încorporați informații și evaluări de pe IMDB, Rotten Tomatoes sau Metacritic direct pe Netflix. Astfel, puteți vedea rapid dacă un film sau o emisiune TV merită vizionate fără a fi nevoit să scoateți telefonul sau să deschideți o filă separată pentru a le verifica manual. Evaluările apar direct pe ecran, astfel încât puteți lua o decizie informată cu privire la ce să urmăriți în continuare direct în acel moment.

Solicitarea filmelor/serialelor negăsite pe Netflix

Solicitarea filmelor/serialelor negăsite pe Netflix
Netflix pune la dispoziție un formular prin care puteți solicita filme, respectiv seriale care nu se găsesc pe platformă

Dacă sunteți în căutarea unui anumit film sau serial TV care nu este disponibil pe Netflix, nu trebuie să vă descurajați. Compania are un formular de cerere prin care puteți solicita titlul care vă interesează. Pur și simplu introduceți numele filmului sau serialului pe care îl căutați. După ce trimiteți formularul, Netflix va face tot posibilul să adauge titlul pe platforma lor. Între timp, puteți oricând să răsfoiți catalogul lor extins de filme și seriale TV pentru a găsi altceva care să fie pe placul dumneavoastră. Având la dispoziție atât de multe opțiuni minunate, cu siguranță veți găsi ceva potrivit pentru dumneavoastră.

Share.
Avatar of Marian M.

Pasionat de lumea digitală. În timpul liber îmi îmbogățesc cunoștințele ce țin de marketing digital, în special SEO.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.