Free cookie consent management tool by TermsFeed

Unul dintre cele mai mici și mai ușoare laptopuri de 13 inci din lume, ZenBook 13 (UX334) dispune de un ecran NanoEdge cu ramă îngustă pe toate cele patru laturi pentru un raport ecran/corp de până la 95%, precum și de revoluționarul ScreenPad 2.0 pentru productivitate sporită.

Noul ZenBook 13 cântărește aproximativ 1,22Kg și oferă o autonomie de până la 13,2 ore. Modelul UX334 poate dezvolta performanțe de top grație procesorului Intel Core i7, plăcii video NVIDIA GeForce MX250 și a stocării ultra-rapide SSD pe PCIe.

Touchpadul inteligent ScreenPad 2.0

Noul ScreenPad 2.0 îmbunătățește experiența utilizării laptopului, adăugând un ecran secundar interactiv cu o suprafață mai mare față de prima generație. Noua interfață este asemănătoare cu cea a smartphone-urilor, permite gestionarea ușoară a sarcinilor și crearea rapidă a unor fluxuri de lucru simultane.

Ecranul tactil ScreenPad 2.0 are o diagonală de 5,65 inci, are la bază noul software ScreenXpert și oferă numeroase funcții noi și beneficii.

Câteva funcții disponibile oferite de noul ScreenPad 2.0:
  • Quick Key permite automatizarea cu o singură atingere a combinațiilor complexe de taste
  • Handwriting preia scrisul de mână într-un mod firesc
  • Number Key ajută la introducerea rapidă de date

Interfața redesenată este mai intuitivă, simplificându-i utilizarea. Dezvoltatorii pot, de asemenea, să folosească ASUS API pentru a optimiza software-ul lor și experiența utilizatorilor pentru ScreenPad.

Noul laptop ZenBook 13 are un design compact și specificații tehnice moderne

Laptopul are un raport ecran/corp de aproape 95%, maximizând aria vizibilă într-un spațiu minim și folosește un ecran NanoEdge cu o ramă foarte îngustă.

ASUS ZenBook 13 UX334
ASUS ZenBook 13 UX334

Toate modelele ZenBook 13 beneficiază pe capac de finisajele metalice, reprezentative, inspirate de filosofia Zen. Design-ul balamalei ASUS ErgoLift înclină tastatura pentru o experiență confortabilă de scris și ajută răcirea.

Noua serie ZenBook 13 folosește, în configurația de top, procesoare Intel Core i7 din generația a 8-a și o gamă largă de opțiuni grafice, inclusiv grafica discretă NVIDIA GeForce MX250. Toate modelele sunt echipate cu SSD-uri PCIe și cu până la 16GB de memorie RAM.

Laptopul dispune de Wi-Fi 5 (802.11ac) din clasa gigabit pentru download ultra-rapid și streaming fluid cu o acoperire mai largă și conexiuni stabile. Autonomia bateriei poate oferi utilizatorului până la 13,2 ore de utilizare.

Prețuri și disponibilitate

Noul laptop compact ZenBook 13 va ajunge în rafturile magazinelor online cu un preț care începe de la 4.900 lei. Stai aproape de magazinele online eMag, PC Garage sau evoMAG pentru oferte de preț.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.