ASUS a lansat noul router RT-AC86U, un nou model puternic din clasa AC2900, ce oferă viteze extreme și acoperire largă, fiind o alegere perfectă pentru a rula jocuri din orice colț al casei. Asus RT-AC86U este construit să ofere viteze ultrarapide, utilizând două benzi concurente 802.11ac, potențate de tehnologia NitroQAM.

Noul router beneficiază de lățimea de bandă AC2900 și de tehnologia MU-MIMO iar asta îl face ideal pentru a fi utilizat în casele moderne, cu mai multe dispozitive, în timp ce antenele de înaltă performanță și RangeBoost ajută la eliminarea punctelor moarte.

Performanțe de top pentru gaming

Pasionații de jocuri vor aprecia îmbunătățirile oferite de routerul RT-AC86U. Acesta folosește Adaptive QoS, ce prioritizează traficul jocurilor și acceleratorul de jocuri încorporat WTFast, care optimizează conexiunile cu serverele de jocuri din întreaga lume. Sistemul integrat de securitate ASUS AiProtection, susținut de Trend Micro Smart Network, furnizează o soluție centralizată pentru toate dispozitivele, detectând și neutralizând amenințările de pe Internet, înainte ca acestea să ajungă în rețeaua locală.

ASUS RT-AC86U le oferă pasionaților de jocuri cele mai bune performanțe Wi-Fi. Specificațiile tehnice includ un procesor dual-core de 1.8GHz, benzi Wi-Fi 802.11ac concurente, potențate de tehnologia NitroQAM1 pentru a livra o lățime de bandă de până la 2167 Mbps pe frecvența de 5GHz și 750Mbps pe frecvența de 2.4GHz.

Proiectat și construit pentru jocuri, RT-AC86U oferă îmbunătățiri duble în gaming: Adaptive QoS prioritizează automat traficul jocurilor, asigurând faptul că jocurile online se află tot timpul în fruntea pachetelor trimise, iar acceleratorul WTFast, susținut de GPN, furnizează o conexiune privată, optimizată la serverul de jocuri, ce reduce în medie timpii de răspuns cu 30-60%.

Tehnologia MU-MIMO permite ca până la patru dispozitive compatibile să opereze la nivelul lor maxim posibil, fără să aibă impact asupra celorlalte performanțe, aceasta fiind o funcție extraordinară pentru jocurile în echipă.

Acoperire bună și securitate îmbunătățită

Pentru a oferi cea mai largă acoperire posibilă, ASUS RT-AC86U încorporează antene de înaltă performanță, combinate cu tehnologia de formare a fasciculului ASUS AiRadar 2.0, ce îmbunătățește vitezele și stabilitatea, concentrând semnalele radio către fiecare dispozitiv. ASUS RangeBoost îmbunătățește performanțele pe distanțe lungi, ajutând la eliminarea punctelor moarte și permițându-le utilizatorilor să se bucure de jocuri chiar și în colțurile îndepărtate ale casei.

Routerul încorporează ASUS AiProtection, un sistem de securitate al rețelei la nivel comercial, susținut de Trend Micro Smart Home Network. Cu AiProtection, toate dispozitivele conectate sunt protejate, chiar dacă nu au capacități antivirus proprii, cum ar fi dispozitivele IoT.

Sistemul de securitate blochează atacurile de pe Internet înainte ca aceastea să ajungă în rețea, iar dacă un dispozitiv infectat se conectează la rețeaua locală, AiProtection îl blochează instant pentru a preveni trimiterea de informații către serverele periculoase.

Preț și disponibilitate

Noul router ASUS RT-AC86U este disponibil și pe piața locală din România. Îl poți achiziționa de la eMag cu aproximativ 1.100 lei. Vizitează pagina produsului pentru mai multe informații.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.