Google se pregătește să își lanseze noile telefoane din gama Pixel. Compania va organiza un eveniment special pe 4 Octombrie în cadrul căruia va lansa noile modele Pixel 2 și Pixel XL 2.

Data de lansare se apropie rapid iar presa vuiește și este plină de informații și zvonuri care ne prezintă noile modele de telefoane dezvoltate de Google, în colaborare cu HTC. Chiar dacă informațiile nu sunt venite pe căi oficiale, ne putem face o primă impresie despre acestea.

Unele surse sugerează faptul că și Google va renunța la mufa audio de 3,5mm iar în schimb va adăuga difuzoare stereo pe viitoarele dispozitive. Google Pixel XL 2 va avea un ecran mai generos cu margini mai înguste iar Pixel 2 va păstra aceeași linie de design fără a beneficia de margini înguste.

Posibilele specificații tehnice

Așa cum ne-am fi putut aștepta, ambele modele vor folosi noua versiune a sistemului de operare Android și anume Android 8.1 Oreo. Diferențele hardware vor fi date de dimensiunea și rezoluția ecranului și probabil de camerele foto principale și capacitatea memoriei RAM.

Pixel 2 folosește procesorul de top Qualcomm Snapdragon 835, are 64 sau 128GB spațiu intern de stocare, un ecran cu rezoluție FullHD de 1080×1920 pixeli, sistem dual pentru camera foto principală cu suport OIS și Google Imaging Chip, o baterie de 2.700mAh, difuzoare stereo și este certificat IP67.

Fratele său mai mare, Pixel XL 2 are, aproximativ, aceleași specificații tehnice. Ecranul acestuia afișează o rezoluție mai mare de 2560×1440 pixeli și ocupă între 80-85% din partea frontală a telefonului. Bateria este mai mare având o capacitate de 3.520mAh iar spațiul de stocare este identic.

Toate aceste informații rămân la nivel de zvonuri dar ne putem aștepta ca majoritatea să fie reale. Mai avem puțin până la lansarea oficială așa că o să revin atunci cu un nou articol.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.