Free cookie consent management tool by TermsFeed

ASUS a prezentat la CES 2018, în Las Vegas, cea mai recentă gamă de soluții compacte cu amprentă redusă, oferind flexibilitate și portabilitate fără compromiterea performanțelor.

Noile mini PC-uri PB40 și PN40 furnizează puterea unui computer și confortul unui dispozitiv portabil și compact, indiferent că este vorba despre divertisment sau activitatea la birou. Cel mai nou Chromebox 3 le permite utilizatorilor să se bucure de aplicațiile Android favorite atât în scop educațional, cât și pentru divertisment, având la dispoziție noul procesor Intel Core din generația a 8-a. Cu noua placă Tinker Board S, pasionații de tehnologie pot profita de performanțele de top pentru a-și transforma ideile în realitate.

ASUS PB40 mini PC

ASUS PB40 mini PC

Mini PC-ul PB40 oferă o conectivitate fără precedent având până la șase porturi USB 3.1 Gen 1 Type-C (USB-C) și porturi I/O ultraflexibile cu suport VGA/DP/COM/HDMI. Carcasa metalică găzduiește cel mai nou procesor Intel Pentium Silver din generația a 8-a pentru performanțe ridicate.

Pe lângă carcasa compactă, PB40 suportă opțional module ce pot fi stivuite, precum unitățile optice, pentru o utilizare cât mai eficientă a spațiului și o gamă largă de scenarii de utilizare. PB40 are un design fără ventilator, pentru procesoarele Celeron, fiind silențios în timpul funcționării.

ASUS PN40 mini PC

ASUS PN40 mini PC

Motorizat de cea de a 8-a generație de procesoare Intel Pentium Silver și Celeron, noul mini PC PN40 dispune de o parte inferioară culisantă pentru asamblarea facilă. Compact și ușor, acesta măsoară 114 x 114 x 49mm și cântărește doar 700 de grame. Cu multiple opțiuni de conectivitate – incluzând USB 3.1 Gen 1 Type-C pentru transferuri rapide și porturile I/O interschimbabile pentru suportul VGA sau COM – PN40 este ideal atât pentru divertisment, cât și ca soluție business.

ASUS Chromebox 3

ASUS Chromebox 3

ASUS Chromebox 3 este cel mai recent model al familiei ASUS Chromebox, fiind echipat cu procesoare Intel Core de generația a 8-a și memorie DDR4-2400 pentru performanțe mai rapide, mai fluide și mult mai eficiente energetic. Chromebox 3 are port USB 3.1 Gen 1 Type-C pentru transfer rapid de date, alimentare și conectivitate DisplayPort. ASUS Chromebox 3 va suporta, de asemenea, Google Play.

ASUS Tinker Board S

ASUS Tinker Board S

Noua placă Tinker Board S dispune de 2GB de memorie RAM și 16GB de memorie eMMC, menținând în același timp aceleași dimensiuni și plasare a componentelor ca originalul Tinker Board. În spațiul expozițional ASUS de la Wynn Las Vegas au fost expuse două exemple demonstrative ce ilustrează modul în care Tinker Board S poate transforma ideile în realitate. Prima demonstrație a arătat modul în care memoria și viteza I/O fac modelul Tinker Board S ideal pentru aplicațiile de recunoaștere facială. Cel de-al doilea exemplu a evidențiat cum ieșirea audio 192 KHz și suportul pentru convertorul DAC (digital-la-analog) adițional pot îmbunătăți divertismentul de acasă.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.