Free cookie consent management tool by TermsFeed

Creative Technology anunță lansarea căștilor de gaming Sound BlasterX H6, alegerea perfectă pentru pasionații de gaming pe PC, Xbox, PS4 și Nintendo Switch.

Acestea oferă un design nou, precum și o serie de caracteristici avansate ce promit o performanță îmbunătățită. În procesul de construcţie s-au folosit difuzoare Neodymium de 50mm reglate profesional, bureți realizați din spumă cu memorie, microfon detașabil ClearComms cu tehnologie de reducere a zgomotului de fond și iluminare RGB.

Performanțe superioare și multiple modalități de personalizare

Căștile Sound BlasterX H6 oferă o experiență audio completă, cu o serie de profile EQ personalizate pentru jocuri, filme și muzică, create de profesioniști. Nu lipseşte nici software-ul Sound Blaster Connect, prin intermediul căruia utilizatorul poate să-și personalizeze şi să-şi îmbunătăţească experiența audio. Importanța comunicării în timpul jocului este scoasă în evidență prin adăugarea noului microfon ClearComms, capabil să transmită vocea foarte clar, fără zgomote de fond.

Fie că este vorba de o conexiune analogică sau de una pe USB, aceste caracteristici funcționează perfect împreună cu difuzoarele Neodymium de 50mm.

Căști de gaming Creative Sound BlasterX H6
Căști de gaming Creative Sound BlasterX H6

Noile căști sunt conecpute să ofere atât durabilitate, cât şi un confort sporit. Acestea au o forță optimă de prindere mai mică de 600 grame, oferind un balans perfect între confort și o cât mai bună anulare a zgomotului exterior. Căștile sunt dotate cu bureți interschimbabili, realizați din spumă cu memorie iar cablul USB audio inclus în pachet are o lungime de 2 metri.

Sound BlasterX H6 dispun de iluminare RGB ce poate fi modificată integral.

Prin intermediul softului Sound Blaster Connect, utilizatorii pot programa până la 16 milioane de culori cu afişări diferite pentru fiecare cască. Același software permite personalizarea experienței audio, oferind opţiunea aplicării unor îmbunătăţiri precum Surround, Crystalizer sau Bass. Funcția Ambient Monitoring îți permite să alegi fie să te concentrezi pe joc, fie să verifici ce se mai aude în jurul tău, totul prin apăsarea unui singur buton.

Caracteristici tehnice Sound BlasterX H6

  • Difuzoare Neodymium de 50mm reglate profesional
  • Funcție de monitorizare a mediului înconjurător (Ambient Monitoring)
  • Bureți interschimbabili realizați din spumă cu memorie
  • Microfon ClearComms detașabil, echipat cu funcţie de anulare a zgomotului de fundal
  • Butoane pentru volum, microfon și controale multi-funcţion pe cască
  • Iluminare RGB cu 16 milioane de culori
  • Compatibilitate cu PC, PS4 și Nintendo Switch (USB Audio)
  • Intrare analogică pentru Xbox One și alte dispozitive cu line-out 3.5mm

Preț și disponibilitate

Noile căști de gaming Sound BlasterX H6 pot fi achiziționate de pe emag.ro la un preț de aproximativ 399 lei. Mai multe informații despre Sound BlasterX H6 poți găsi pe pagina producătorului la creative.com.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.