Free cookie consent management tool by TermsFeed

În competiția „RO SMART în Țara lui Andrei”, care urmărește să pună tehnologia în sprijinul dezvoltării sustenabile a comunităților din România, s-au înscris peste 200 de proiecte care propun soluții inovatoare în 8 domenii cheie: educație, infrastructură, sănătate, siguranță, transport, agricultură, energie și mediu. Urmează etapa a doua a competiției, cea a votului public.

Fiecare român care își dorește să aducă o contribuție la dezvoltarea României prin tehnologie poate vota proiectul favorit până pe 15 noiembrie!

“Ne bucurăm să vedem sute de proiecte SMART care doresc să își găsească locul pe harta României. OMV Petrom susține inițiativele românilor care aduc schimbare prin tehnologie în comunitățile din țară și îi felicităm pe cei care au trecut în etapa următoare a competiției. Invităm publicul să își voteze favoriții și să contribuie astfel la dezvoltarea cât mai multor comunități SMART.”

– a declarat Mona Nicolici, Manager Departament Sustenabilitate, OMV Petrom.

În paralel cu votul public, proiectele sunt evaluate de un juriu de experți, ținând cont de următoarele criterii: relevanţa proiectului, impactul proiectului și beneficiari, fezabilitatea implementării, bugetul realist și transparent, sustenabilitatea proiectului, noutatea ideii și inovaţia tehnologică. Ponderea votului public este de 20%, iar evaluarea juriului are o pondere de 80%.

Primii 25 de finaliști vor fi invitați să susțină proiectele în fața juriului. Câștigătorii competiției vor fi anunțați pe 24 noiembrie.

Mai multe detalii poți găsi pe taraluiandrei.ro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.