Free cookie consent management tool by TermsFeed

Bucharest Gaming Week revine cu o nouă ediție în perioada 4-9 decembrie 2018.

După ce primul eveniment a adunat peste 10.000 de participanți, de la pasionați de esports, gameri dedicati și dezvoltatori de jocuri din România până la specialiști din industria de game development, noua ediție va prezenta publicului noile jocuri create în România, noile oportunități ale industriei și cele mai tari competiții de esports.

O săptămână plină cu evenimente dedicate industriei dezvoltatoare de jocuri

Pe parcursul săptămânii, Bucharest Gaming Week se va manifesta prin numeroase evenimente conexe, dedicate industriei dezvoltatoare de jocuri din România, printre care:

  • expoziții de artă care evidențiază talentul și creativitatea artiștilor români
  • conferințe despre stadiul și oportunitățiile industriei de game development
  • workshop-uri de game design dedicat liceniilor bucureșteni
  • competiții în cele mai populare gaming pub-uri din Capitală

“Industria de game development din România a generat în 2017 o cifră de afaceri de 156 milioane de dolari, cu 11,6% mai mult decât în 2016, ceea ce este o dovadă clară că această industrie creativă dispunde de o creștere constantă și susținută. Bucharest Gaming Week pune focus pe proiectele ambițioase care se dezvoltă în București, având convingerea că industria poate crește mult mai mult decât atât.

Ediția anterioară ne-a demonstrat că există un potențial real de a pune Capitala pe harta gaming-ului mondial” 

– a precizat Tudor Dăescu, președintele Gaming Week.

Evenimentul central va avea loc la Romexpo, în weekendul 8 – 9 decembrie, și va reuni jucătorii pasionați cu cei mai populari streameri și vloggeri din România, oferindu-le ocazia de a descoperi proiecte la care lucrează studiourile de game development din România și de a participa la diverse competiții organizate de parteneri.

“Jocurile video au devenit mai mult decât o pasiune, iar mulți dintre pasionați reușesc să realizeze o carieră fie în industria de game development, fie ca jucători profesioniști.

Bucharest Gaming Week propune o serie de activități cu scop eductiv despre procesul de dezvoltare a unui joc video dar și competiții dedicate fenomenului esports. În plus, în cadrul evenimentului central vor avea loc turnee pentru amatori, concursuri, sesiuni hands-on cu cele mai noi jocuri video și ultimele gadget-uri de la partenerii noștri” 

– a precizat Marius Radu, partener în cadrul Gaming Week.

Participă la Bucharest Gaming Week

Mai multe activități surpriză vor fi anunțate pe parcurs, iar programul complet al evenimentelor din cadrul Bucharest Gaming Week va fi dezvăluit treptat, pe site-ul bucharestgamingweek.ro , arcub.ro precum și pe pagina de Facebook a evenimentului.

Biletele au fost puse în vânzare și pot fi achizițonate de pe arcub.ro , bilet.ro, entertix.ro și myticket.ro precum și din magazinele partenere acestora sau de la casa de bilete ARCUB din str. Lipscani, nr. 84-90.

Biletele care asigură accesul pentru o singură zi sunt disponibile la prețul de 25 lei, iar abonamentele valabile pentru ambele zile pot fi procurate la prețul de 40 lei, până la data 15 noiembrie. Începând cu data de 16 noiembrie, prețul biletelor pentru o singură zi va fi de 35 lei, iar abonamentul va fi de 55 lei.

Bucharest Gaming Week este organizat de Primăria Capitalei prin ARCUB și Gaming Week.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.