Free cookie consent management tool by TermsFeed

Gioteck, producător internațional de periferice, a intrat de luna aceasta pe piaţă din România şi îşi face debutul anunțând disponibilitatea căștilor HC-2 pe piața locală.

Căștile de gaming beneficiază de o compatibilitate versatilă, putând fi folosite atât pe PC/MAC cât si pe console precum PlayStation 4 sau 5, Xbox One sau Xbox X sau Nintendo Switch.

Gioteck este o companie tânără, înființată în anul 2008, al căror produse sunt gândite şi concepute în Marea Britanie. Compania oferă pasionaților de gaming o gamă largă de produse fiabile, performante și accesibile, ce se potrivesc perfect cu nevoile utilizatorilor.

Căștile de gaming Gioteck HC-2 sunt disponile pe piața locală din România

Modelul Gioteck HC-2 a fost dezvoltat și proiectat cu gândul la confortul utilizatorului. De aceea el vine echipat cu un design modern, ce aduce în prim plan o formă unică a cupei, ce se potrivește perfect peste urechi. Astfel se oferă un grad ridicat de confort, chiar și în sesiunile lungi de gaming.

Banda de susținere este una metalică și reglabilă pe mai multe trepte. Mai mult, aceasta vine acoperită de un material moale ce conferă un plus de confort în zona capului, în timp ce cupele realizate şi ele tot dintr-un material moale, nu adaugă presiune mare asupra urechilor.

Căști de gaming Gioteck HC-2
Căști de gaming Gioteck HC-2

Microfonul din dotare este unul detașabil, oferind avantajul de a îl da jos atunci când vrei doar să asculți muzică sau să te uiți la un film.  

Cablul atașat căștilor este unul lung de 1.5 metri, de tip panglică, ceea ce înseamnă ca nu se va încurca foarte repede și va fi foarte ușor de strâns. Pe acesta este inclusă și o telecomandă cu potențiometru de volum și comutator on/off pentru microfon, precum și o mufă jack de 3.5mm.

Căștile de gaming Gioteck HC-2 pot fi achiziționate la prețul de 159 lei și sunt disponibile în România în varianta neagră sau camo. Le poți cumpăra de la eMag.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.