Free cookie consent management tool by TermsFeed

Lansarea OnePlus Watch este cea mai recentă acțiune din planul strategic al companiei pentru a oferi experiența OnePlus mai multor utilizatori din întreaga lume.

Fiind primul dispozitiv wearable al companiei disponibil la nivel global, OnePlus Watch are un design elegant, conexiune perfectă, urmărire inteligentă a stării fizice și o durată de viață foarte îndelungată a bateriei.

OnePlus Watch: un ceas inteligent performant cu un aspect plăcut

OnePlus Watch este construit cu aceeași atenție la detalii ca smartphone-urile OnePlus, rezultând un produs performant și cu un aspect plăcut.

OnePlus Watch
OnePlus Watch

Designul rotund simulează aspectul unui ceas tradițional, cu un arc neted pe partea laterală a carcasei, lustruit manual și cu peste 20 de tratamente aplicate pentru a obține un finisaj rafinat. Carcasa de 46 mm este realizată din oțel inoxidabil de calitate, cu sticlă curbată 2.5D pe față.

OnePlus Watch Cobalt Limited Edition

OnePlus Watch Cobalt Limited Edition completează estetica minimalistă a ediției clasice și o îmbunătățește cu materiale regăsite în mod tradițional doar la ceasurile de lux.

Carcasa ceasului în ediție limitată este realizată din aliaj de cobalt, un material hipoalergenic unic, care este de două ori mai mai rezistent la coroziune decât oțelul inoxidabil tradițional. În același timp, fața ceasului este fabricată din sticlă de safir cu tratament special, cu un rating Mohs de 9, ceea ce îi oferă o luminozitate și o rezistență  sporită la zgârieturi.

Baterie puternică și funcții de fitness

Noul smartwatch permite utilizatorilor să vizualizeze notificările și să răspundă la ele, să preia și să efectueze apeluri telefonice, să redea muzică și să facă fotografii. Micul dispozitiv are un spațiu de stocare autonom de 4 GB (2 GB pentru utilizarea reală), suficient pentru a stoca peste 500 de melodii și este compatibil cu majoritatea căștilor Bluetooth pentru redarea muzicii wireless. De asemenea, se conectează cu televizorul OnePlus și poate acționa ca o telecomandă inteligentă care poate reduce volumul atunci când utilizatorul primește un apel și poate opri televizorul dacă detectează că utilizatorul a adormit.

Ceasul oferă utilizatorilor energie pentru o zi întreagă de utilizare printr-o încărcare de doar cinci minute sau autonomie de o săptămână cu o încărcare de doar 20 de minute. Când este încărcată complet, bateria de 402 mAh oferă suficientă energie pentru până la două săptămâni de utilizare în condiții lejere și până la o săptămână pentru utilizatorii foarte activi.

OnePlus Watch este rezistent la apă și praf 5ATM și IP68 și oferă peste 110 tipuri de antrenament, precum și detectarea automată a antrenamentului de tip jogging și alergare.

Ceasul inteligent măsoară valori precum pulsul, distanța, caloriile, monitorizează viteza și eficiența SWOLF pentru înotători. Acesta urmărește activitatea utilizatorilor chiar și atunci când telefonul nu este în apropiere, prin GPS-ul încorporat. De asemenea, monitorizează saturația oxigenului din sânge, detectează nivelul de stres, oferă antrenamente de respirație, alerte pentru ritmul cardiac rapid și memento-uri pentru utilizatorii sedentari – toate acestea sunt ușor de gestionat prin aplicația OnePlus Health.

Preț și disponibilitate OnePlus Watch

OnePlus Watch va fi disponibil începând de la prețul de 159 €, iar data pentru disponibilitatea locală va fi anunțată în următoarele săptămâni.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.